Info

Jag trodde chinsen skulle behövs ligga nere medan vi är här i Mexiko. Men tänk så fel jag hade! Såg direkt när vi kom att klätterställningen, som finns på hotellets baksida, bjöd på chins-möjligheter. Så idag på eftermiddagen drog jag med mig barnen dit (som alibi), och medan de gungade och åkte rutschkana hängde jag. Tror dessvärre jag skrämde bort en liten tjej som tyckte det var väldigt märkligt med en vuxen i lekställningen. Hon pratade spanska så jag kunde inte förklara för henne hur viktigt det var för mig att hålla min chin-ups-svit. Totalt 80 stycken i följande serie:

Onsdag Jag kör fullt ut på spännbultsstilen här, har inga hämningar alls, utan körde därefter magstyrka rätt på stranden. Mycket spännigt javisst, men sånt som är skönt med att vara äldre; man struntar helt i vad andra tycker och bara gör det man ska. Blev plankan och diverse sit-ups. Sen lite hängmatta och benmassage med den där fina oljan.

Onsdag Sen drog Olle ut och sprang en sväng. Var tvungen att ta ett kort på honom för jag är så nöjd med shortsen som jag köpte till honom i Berlin. Snyggt kamouflage-mönster och sen dolda tights under i neon – herregud så bra!

Onsdag Det var en onsdag i Tulum. Nu fortsätter dagens tyngsta uppdrag: hålla barnen vid liv längre än till klockan 18:20. Ajöss.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS