Info

God jul kära bloggläsare! När ni sitter där och myser i era långkalsonger/finkläder framför granen, sitter jag förmodligen på ett flygplan. Det är första gången någonsin som jag sitter på ett flygplan på självaste julafton. Eller förresten, jag sitter nog inte. Jag ränner med största sannolikhet runt efter diverse barn. Efter 12 timmars rännande, och därefter en timmes taxiresa, hoppas jag att vi kliver ur bilen exakt här:

Tulum Här ska vi smörja in oss med en massa solkräm, bada, dricka juice och öl, äta fisk – och jag ska springa på torr mark. Som jag har längtat efter den där torra marken. Sist jag var i Mexiko blev jag biten av en skorpion eller spindel medan jag sov. Ja, läkaren sa precis så: ”It could be a scorpion, it could be a spider…”. Halva ansiktet svullnade upp till abnorm storlek. Det var inte så kul, jag såg ut som elefantmannens syster i en vecka. Hur som, jag tror det finns wi-fi på hotellet, så om allt funkar så kommer jag skicka digitala rapporter. Jag hoppas att de inte kommer innehålla några skorpioner eller spindlar, men vi får se.

Till dess, ha en sån där god jul!

Ali&Kuba Hasta pronto!

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. december 24, 2012

  God jul, och se upp med alla farliga mexikanska djur. Har själv ågren inför den kommande vårlöpningen i Australien – bland brunormar, svarta änkor och annat dödligt. 😉

  • december 27, 2012

   Än så länge har jag bara sett hundar och katter. Nästan lite besviken. Skulle gärna se en orm på vägen. Ja, om den var överkörd och stendöd vill säga. Ja jösses, Australien, där gäller det att se var man sätter fötterna!

 2. Niklas #
  december 24, 2012

  God jul Tove med familj! Tulum kommer bli grymt. Spenderade jul o nyår där för fem år sedan. Mycket har förändrats sedan dess men stränderna är lilka oändliga och grusvägarna bakom stranden är förhoppningsvis lika dåliga för bilarna men antagligen sköna att springa på samt lite skugga. Ha det så skönt och blir ni köttsugna kan jag rekommendera den argentinska restaurangen med klassisk köttbonaza på argentinsk sätt (om den finns kvar).

  • december 27, 2012

   Men se där! Precis, vägen är perfekt för löpning och sämre för bilar. Precis som det ska vara med andra ord. Det där köttstället måste vara Casa Banana som du menar? Har hört det ska vara bra men ännu inte tagit oss dit. Men snart så kommer nog köttsuget… Tack för tips, Tulum är ju helt grymt!

 3. december 24, 2012

  God jul till dig! Ta gärna lite sol tillbaka hem…det behövs!

  • december 27, 2012

   Ok, försöker få plats med lite i resväskan!

 4. december 24, 2012

  God jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS