Info

Söndag Upp tidigt för att äta frukost i mörkret. Sen gick jag och la mig igen. Smälte maten och slumrade. Sen upp och ta på sig kläderna. Sista gången jag drar på en mössa på ett par veckor!

Söndag Smörjde in ansiktet med den här salvan, som jag fick tips om på bloggen för ett tag sen.

Söndag Klockan nio stod jag redo utanför dörren och drog iväg.

Söndag In mot stan, tänkte mig ungefär samma runda som sist. Lidingöbron, Värtan och så ut på Djurgården. 10 km vid Lilla Sjötullen. Längre ut. Vägarna var plogade till min stora lycka!

Söndag Sprang ända ut till Beckholmen, här och där var det sämre framkomlighet och det blev snöpulsning på ett ställe. Djurgårdsstaden-Vasamuseet-Strandvägen-Skeppsbron. Precis vid början av Söder Mälarstrand visade klockan 20 km.

Söndag Sist jag sprang Söder Mälarstrand var det nästan omöjligt att kuta på ett värdigt vis. Men även här var det plogat och grusat. Sicken lycka. Sen Västerbron-Norr Mälarstrand-Stadshuset, UD och sen tillbaka på Strandvägen. När jag passerade Gärdet och tog upp på Tegeluddsvägen visade klockan 30 km. Pinnade på genom Värtan. Gamla kära Lidingöbron och sen en liten omväg hem för att få ihop 37 km. Piip! Framme vid Tennishallen stannade jag.

Söndag Så skön runda! Trots en del snömodd så var det ändå helt ok på de flesta ställen. 37 km, snittfart 4:59 min/km. Bra sista tur innan Mexiko.

SöndagSöndagSöndag Jogg hem till stretch och pasta pesto!

Söndag Punkt.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. marre #
  december 23, 2012

  Hej hej! Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker att du är ett mysterium. Hur hinner du med allt i ditt liv och vad är det som driver dig? Hur började det hela?
  För mig verkar din livsstil onormal. Hur hinner du med umgänge? Dricker du liksom alkohol och unnar dig ledighet från allt ibland?
  Och angående dina portioner, hur klarar din kropp av att äta det som verkar vara så lite i förhållande till hur mycket du tränar?
  Vore intressant att få lite svar på dessa frågor men framför allt om du själv anser att din livsstil funkar bra ihop med resten av ditt liv eller om det ibland orsakar problem.

  Hälsningar A

  • december 23, 2012

   Hej Marre,

   Oj, ett mysterium. Vad spännande det låter! Rent allmänt hur jag får ihop allting i livet är en fråga jag ofta får. I grunden handlar det om planering och disciplin. Mina veckor är väldigt uppstyrda både vad gäller jobb och träning, vilket resulterar i att jag nog är ganska ospontan. Och det kan ju låta lite trist. Men saken är den att jag gillar att göra saker och inte njuter så mycket av att vara still. Jag har aldrig gillat det speciellt mycket. På samma sätt som det för många är avkoppling att ligga raklång i soffan så gillar jag att springa. Eller städa en garderob. Eller göra något med barnen. Men just att bara ligga i en soffa, det gör jag inte så ofta. Jag vill verkligen betona att jag inte lägger någon värdering i vad folk väljer att göra, men jag gör det som jag mår bra av. Ibland kan jag känna att vissa retar sig på det, men vad ska jag göra åt saken liksom? Så för att svara på din fråga så hinner jag träffa vänner lika mycket som förr, oftast blir det middagar av olika slag.

   Det här med alkohol är också en sak många frågar mig om. Och nej, jag dricker men inte alls som förut. När jag tränar mycket tycker jag inte vin smakar lika gott, inget jag valt utan bara så det är. Men även detta hände till stor del innan jag började springa så mycket. Jag liksom vande mig av med vin och sånt när jag var gravid, och insåg att jag mådde rätt bra av det. Ungefär så.

   Och så till mat och vikt. Även detta har dykt upp bland kommentarerna på bloggen förut. Jag äter så mycket jag kan: rejäl frukost, frukt, ordentlig lunch, mellanmål, middag och sen mackor och fil på kvällen. Fattar inte hur jag skulle kunna äta mer faktiskt. Vikt är inget jag tänker på över huvud taget, jag satsar på att bli en så bra löpare jag kan, det är det enda som räknas. Och jag är fullt medveten om att man behöver äta ordentligt för att bli det. Men sen har man liksom den kropp man har.
   Summa summarum: ja, min löpning funkar med resten av livet. Här och nu funkar det, men självklart uppstår tillfällen och situationer när det är svårt att få ihop i det så kallade ”livspusslet”. Och allt är såklart ett val jag gör med en del uppoffringar på vägen. Men jag tror jag skulle ångra mig om jag inte lät löpningen ta denna plats just nu. Jag mår så jäkla bra av det, jag tycker det är kul. Jag har hittat tillbaka till något inom mig som jag inte känt på flera år. Kan inte förklara vad men kanske någon slags harmoni.
   Hoppas du fick lite svar. Hej så länge!
   Tove

   • elinaeels #
    december 23, 2012

    Word! 😉

   • december 24, 2012

    Haha, god jul, ha det så skönt!

 2. Eva #
  december 23, 2012

  Vilket långpass! Heja dig!
  Ha det bäst i Mexico!

  • december 23, 2012

   Heja dig Eva! Ska hälsa Mexiko från dig!

 3. smillasmatte #
  december 23, 2012

  Oj. That’s what I call a långpass. Beundrar verkligen din disciplin! Och hoppas Mexico blir underbart. Ser fram emot uppdatering och inspiration. Ha det jätteskönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS