Info

Fredag Kunde inte startat sista jobbdagen innan jul på ett bättre vis. Uppvärmning och sen ner till Lidingöloppsspåret och den upplysta 1,7-kilometersslingan. Hårt packad snö, äntligen fick mina Icebugs fäste. Naturliga intervaller stod på schemat. Sprang sex varv så totalt med upp- och nedjogg lite mer än 10 km. Men skogen idag, hörrni. Så fint att jag ville flytta dit. På nedjoggen stannade jag upp en stund.

Fredag Stod bara där. Och blundade en stund. Inte ett knyst hördes, alldeles mjuk tystnad. En mäktig känsla där i skogen, ni vet när man själv känner sig så liten, som den där droppen i havet (eller snöflingan i skogen) och naturen känns så stor och mäktig. För er som inte kutat i skogen en tidig morgon när ingen annan är vaken, pröva det.

Fredag Hallå du snögubben. God jul.

Fredag Hem till nyvaken familj och dusch. Och sen till Kaffeverket för frukost.

Fredag Haha, idag fanns min kokos-favorityoghurt så jag slapp tjafsa om vad jordgubbe heter på franska.

Fredag Bonne journée!

Kommentarer

9 kommentarer

Post a comment
 1. Saga #
  december 21, 2012

  Ha det underbart i Mexico!!!

  • december 21, 2012

   Tusen tack! Hoppas du får en fin, skön och springig jul!

 2. december 21, 2012

  Bästa Tovan, vilken härlig tur i skogen! Jag hann med en ganska ohärlig tur på löpbandet igår kväll, men ändå – skönt att röra på bena. Tusen tack för stor inspiration, mycket glädje och din härliga energi under året. Önskar dig och familjen en go och gla jul i solen. Kramar från Eva

  • december 21, 2012

   Söta Eva! Vad fint att höra att mina små springturer kan ge någon annan något – det gör mig så GLAD! Och du, ha det så skönt nu i jul, yoga på och så ses vi 2013! KRAM!!

 3. anette #
  december 21, 2012

  Tusen tack för detta år! Du har inspirerat mig enormt mycket! När klockan ringer och jag tvekar lite om jag orkar upp, så kollar jag din blogg och genast blir jag pigg! Nästan så i alla fall! Vill önska dig en god jul och ett gott nytt år! Ser fram emot ett nytt härligt löpår!

  • december 21, 2012

   Åh Anette, fina ord! Haha, skönt att höra att jag funkar som väckarklocka. Tänk på att idag vänder mörkret – sakta men säkert går vi mot ljusare tider! Gott nytt år!

 4. Lou #
  december 21, 2012

  God jul och gott nytt på dig, Tove! Kan bara instämma av vad ovanstående personer har sagt om dig. 🙂 Ha det så skönt i Mexiko nu! Måste fråga: vart har du köpt ditt armband med dödskallar? Är ju helt underbart! Får lite cravings när jag ser det.

  • december 21, 2012

   Hej Lou!
   Tack snälla för pepp! Mexiko, ahh det känns som en hägring – ska bli så skönt att springa på torrt underlag!
   Tyvärr har jag köpt mitt dödskallearmband på en resa i Thailand en gång. En kille stod på stranden och jag bara doiiiing! Ögonen trillade ur, jag ÄLSKAR dödskallar, slog till direkt. Ingen aning om vilken strand har står på just nu… Gott nytt år, ha så skönt i jul!

   • Lou #
    december 21, 2012

    Men ÅH! Typiskt. 🙂 De snyggaste sakerna är alltid köpta någonstans långt bort. Snyggt som tusan är det! Jisses. Får hålla ögona öppna efter snubbar som säljer coola smycken helt enkelt! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS