Info

Fredag Och… DÄR! Var sista arbetsdagen över. Känns alltid lite tomt sådär första minuterna på loven. Men helt ärligt så ska det bli skönt att få vila huvudet i ett par veckor. Benen däremot, de ska inte få vila. Jag bytte om och sa god jul till jobbet.

Fredag Och började springa genom stan. Kändes så skönt att kuta på kvällen, det går definitivt lite snabbare då än på morgonen. Trots snön så kändes det stabilt under fötterna och jag fick känslan av att jag flög fram. Lustigt, det var som att huvudet genast kopplade på semestermood för när jag 10 km senare stannade utanför dörren, så kunde jag inte minnas en enda tanke jag tänkt. Knappt minnas att jag sprungit hela vägen (men jag har inget minne av att jag satt på tunnelbanan heller så jag måste kutat). Det var som att jag bara kunde ta in fötterna, stegen, andetagen och sen… ingenting mer.

Och nu, nu väntar gäster och oxfilé. Efter två dagar på raken med fisk till både lunch och middag, så kan jag informera om att jag är fruktansvärt köttsugen! Och godissugen! Yeay!

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  december 21, 2012

  Ha en underbar ledighet Tove med mycket spring, det ska jag 🙂

  • december 22, 2012

   Detsamma Eva, ha det så himlans skönt – och svettigt!

 2. december 21, 2012

  Där fick du en föraning av hur det är att vara dement, vänta bara tills du är lika gammal som jag, då ger man sig bara i väg och springer och sedan hittar man kanske inte hem 😉

  • december 22, 2012

   Hahaha. Men det är ju ändå rätt bra, man kan liksom bara mata på varv efter varv eftersom man redan glömt bort att man sprungit!

 3. MagnusN #
  december 22, 2012

  Tänk om det kunde vara så på löpbandet också..där segar sig varje minut långsamt fram. Ska jobba på det.

  • december 22, 2012

   Ja där är det segare… Jag tycker det värsta med band är, trots att man kör högt tempo, att det känns som något helt annat än riktig löpning… Men men, bor man i Sverige så gör man.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS