Info

Efter jobbet gav jag mig ut på stan för att fixa några sista grejer till Mexiko. Det är en så märklig känsla att vara på stan i dessa julhetstider – utan att själv känna sig det minsta stressad. Utan att springa runt och försöka memorera vad man har köpt till vem, och vem som borde få något mer osv etc. Det är nästan som att sitta och titta på en film om julhandel, haha. Men i alla fall, det här handlade jag:

Torsdag 1. Ett par shorts att kuta i. Det bästa av allt är att jag hittade dem på H&M:s barnavdelning. Och dessutom nedsatta med 50%. Halleluja, behövde endast betala 50 spänn för dem! När det är sådär billigt känns det som att man fått pengar. Inte världens snyggaste men sådär frasiga och sköna när det är varmt.

Torsdag 2. Ett sportlinne, också från H&M. Jag har väldans många springlinnen men har insett att man inte kan ha för många. Särskilt inte när det är varmt ute och man, förhoppningsvis, kommer få ihop några mil i veckan.

Torsdag 3. Och tadaa! En keps. En rätt ful keps faktiskt, väldigt präktig. Den skriker liksom ”Här kommer jag och har tänkt på allt!”. Men den var vit och det var kort kö till kassan. Gillar egentligen inte att springa i keps så mycket men det kan bli nödvändigt om det är riktigt varmt. Det verkar vara runt 25°C-30°C i Tulum just nu.

När jag kom hem testkörde jag shortsen när jag gjorde chins och magstyrka. Lite trött idag eftersom jag inte kunde hålla mig från chin-ups-stången på Friskis igår. Men det blev totalt 60 stycken.

Torsdag Och så några avslutande pull-ups.

Torsdag Det sägs att pull-ups ska vara lite jobbigare än chins. Men det håller jag inte riktigt med om. Däremot är det roligare med chins.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Amy #
  december 20, 2012

  Har ett par likadana shorts! Gillar att de är lagom långa och lagom vida. Många tjejshorts är så jädrans korta medan killshortsen är för bylsiga.

  • december 20, 2012

   Aha! Man känner sig smart när man hittar grejer på barnavdelningen. Håller med, bra modell!

 2. Li #
  december 20, 2012

  Barnavdelningen is the shit.. kan man göra fina fynd. Härligt med massa spring i värmen. Hade inte varit helt fel! Ser fram emot att läsa om löpäventyr i Mexico. 🙂

  • december 21, 2012

   Funkar vårt wi-fi där vi bor så kommer det garanterat Mexiko-rapporter!

 3. Anonym #
  december 21, 2012

  Jag tycker shortsen var skitsnygga ( i alla fall på dig), får man vara en copycat?
  Vilket HM hittar man de snygga på?

  • december 21, 2012

   Såklart får du det! Jag köpte dem på Hamngatan, nere på barnavdelningen som sagt. Hängde på ett sjavigt rea-ställ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS