Info

Onsdag Rundade av gårdagskvällen med två ägg innan jag la mig. Klockan ringde tidigt, knät kändes ok så jag klädde på mig och sprang in mot stan. Hade egentligen planerat en längre runda men skjuter lite på den för att verkligen känna att knät är på banan. 10 km distans, den perfekta uppladdningen för en hektisk och viktig dag.

Onsdag Köpte en kaffe, stretchade noga både fot och knä. Tur att jag var ensam i det lilla omklädningsrummet för jag tar sån plats när jag stretchar. När jag låg där på golvet tyckte jag plötsligt att det luktade så illa. Efter en stund insåg jag att lukten kom från mina Boston. Lustigt, det är likadant varje gång; känner att det luktar, undrar vad sjutton det kan vara för att sedan inse att det är mina rosa Boston. Man kan tycka att jag borde lära mig.

Onsdag De står där och ser så oskyldiga ut men det ska man inte låta sig luras av. De luktar fruktansvärt. Jag tror det ”skedde” när de var splitternya och jag sprang genom ett kärr. Lukten har liksom aldrig försvunnit efter det. Men men, så länge jag springer bra i dem så får de stanna. Och ni behöver ju inte lukta på dem utan bara titta på bilden. Hej.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. december 19, 2012

  Prova att lägga dem ute i snön en natt så att både utsida och gärna också insida täcks av snö, ta sedan in dem och tina dem. Det borde ta död på lukt! Jag tycker det har effekt när jag ibland lägger ut träningskläder som luktar trots att jag tvättat dem.

  • december 19, 2012

   Bra tips, Staffan! Lite som att lägga dem i frysen?

 2. december 19, 2012

  Oh jag springer också med två reflexer nere på benen 😉 Hehe

  • december 19, 2012

   Bra bra. Önskar hela jag var gjord av reflexmaterial.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS