Info

Onsdag Var så jättetrött när jag kom hem från jobbet. Men ändå sugen på spring. Och fart. Funderade först på Bosön men min vänsterfot gillar inte riktigt att springa på banan, har jag märkt. Den får spänna sig så på de lutande kortsidorna så det får vänta ett tag. Så det blev Friskis och löpbandet istället. Var rädd för att det skulle vara fullt med folk men det var helt ok, till en början var jag faktiskt helt ensam på banden. Värmde upp och sen dags för tröskelintervaller, 3×10 min. Blev totalt 10 km med upp- och nedjogg. Jag gillar egentligen inte att springa på band, men i och med slasket så får det duga ibland. Och rätt skönt att få springa utan att konstant spänna sig.

Kunde som vanligt inte hålla mig ifrån chin-ups-stången. Körde 15+12 men sen var det dags att köra hem i vinterkvällen.

Onsdag Blev plötsligt så nyfiken på Lidingöloppsstatusen då jag inte kutat där på ett tag så jag körde ner till Grönsta för att kika.

Onsdag Såg helt ok ut, får kanske bli ett pass där i helgen. Sen hem till familj, mat och säng!

Onsdag Sov gott.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS