Info

Måndag Hallå. Här står jag med en boll på huvudet. Jag har en otrolig förmåga att kunna jobba och göra chin-ups samtidigt, och det är väldigt bra när det är mycket att stå i. Nu på kvällen blev det 100 stycken chins, och i vilan svarade jag på mail. Medan jag hängde där så funderade jag dock på vad jag ska hänga i när vi är i Mexiko. Får hitta någon gren/busshållplats/räcke/åsna? Efter chinsen blev det magövningar.

I övrigt kan jag berätta att vi inte har ett endaste julpynt här hemma. Jo en sak har vi: den stora jättestjärnan, men det är allt. Och inte en endaste julklapp har vi köpt. Det känns otroligt befriande och skönt, hur mycket jag än älskar julen. Istället för julpryttel hängde jag upp dessa idag:

Måndag Önskar det var jag själv som ritat dem. Men det är han Jan Håfström. Kan dock genast säga att nej, det är inga riktiga konstverk. Det är flyers! Men lika fina för det. God jul.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Eva #
    december 18, 2012

    Snygga armar! Hard work pays off 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS