Info

Söndag Mycket på schemat idag: långpass, åka och dricka kaffe, massa jobb och ikväll se en av världens roligaste människor: Ricky Gervais. Så jag satte klockan tidigt. Åt frukost, gick och la mig igen och när jag vaknade på nytt hade frukosten smält så jag klädde på mig och gav mig iväg. Ut i det gråa.

Söndag Om Stockholm visade sig från sin bästa sida på förra veckans långpass så var det motsatsen idag. Tyckte synd om de få turister jag såg. Sprang in till stan och ut på Djurgården. Men om man nu tyckte det var lite ruggigt så kan man ju tänka på hur det är att jobba på ett lastfartyg såna här dagar, som på ett sånt där rött fartyg som man ser långt bort:

Söndag Sprang hela vägen ut till Biskopsudden och sen förbi Djurgårdsstaden och Vasamuséet. Det var så gott som öde överallt.

Söndag Strandvägen, Skeppsbron och sen Söder Mälarstrand. Söder Mälarstrand var nog ett av dagens sämsta partier med tjock snömodd. När jag kom upp på Västerbron var det som att komma till himmelriket – man fick återigen kraft i steget och lite bättre fart.

Söndag Norr Mälarstrand var folktomt så här gick det för en gångs skull att pinna på i bra fart. Rosenbad, Strömkajen, Sibyllegatan fram genom Östermalm och sen tog jag Lidingövägen till Värtan. Värtan var gråare än någonsin.

Söndag Söndag Snart hemma. Vid det här laget var jag så himla törstig. Ibland hoppar jag över vatten på vintern men idag borde jag haft det med mig. Man blir törstig av snö och vind i ansiktet, ja och av att springa långt i massa snö. Kutade med utsträckt tunga en bit, så törstig var jag!

Söndag Totalt 35 km! Bra pass trots de stundtals kassa förutsättningarna. Lycka att kunna springa så långt utan att foten gnäller. Så fort jag kom innanför dörren drack jag typ upp hela den här flaskan vatten. Plus åt ett helt paket frysta körsbär.

Söndag Sen skön dusch och spaghetti med tomatsås.

Söndag Nu fortsätter söndagen. Herregud, hoppas på riktigt mycket skratt ikväll.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  december 16, 2012

  Bra pass!
  Ja, vintern är inte det vackraste nu och underlaget är bitvis ganska ”utmanande” to say the least 😛
  Men som du skriver, man är glad att man kan springa och att diverse fötter inte knorrar för mycket!
  Have fun ikväll 🙂

  • december 17, 2012

   Tack Eva, ja herregud jag skrattade hur mycket som helst igår kväll. Ja, jag skrattade åt exakt allt – trots att jag sett mycket av skämten på youtube innan.
   Lycka till med springet inför loppen!

 2. Saga #
  december 16, 2012

  Det där med båtarna tänkte jag också på när jag sprang i helgen. Plus att jag tycker broar är ganska läskiga, vågar inte riktigt lita på att de håller.

  • december 17, 2012

   Haha. Jag tänker mycket på byggarbetare också som står ute hela dagarna… vi löpare ska nog inte gnälla alltför mycket…

 3. december 18, 2012

  Starka kvinnor finns väl i Stockholm också! Snyggt pass Tove!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS