Info

LördagLördag Idag fyllde en liten människa sju år och därmed blev det pannkakor till frukost (som  jag stekte i natt efter en trevlig middag). När maten fått smälta en stund så gav jag mig av till Friskis med löpardojorna i handen. Idag ville jag köra intervaller och lämnade därmed snömodden bakom mig. 10 minuters uppvärmning och sen långa intervaller i bra fart. När jag springer på band så brukar jag köra med ett knep för att bli lite mer inspirerad. Jag tänker att jag springer utomhus på något ställe där jag brukar köra intervaller, och så visualiserar jag vägen framför mig. Rakt fram 100 meter, där kommer busken och vägen svänger lite, liten uppförsbacke osv. Då blir det alltid roligare. Därefter avslutande jogg.

LördagLördag Hann med lite styrka innan det var dags att dra hem till sjuåringen och födelsedagslunch. Sicken bra dag!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS