Info

Precis när kroppen trodde den skulle sätta sig i soffan och äta godis och kolla på någon halvkass svensk deckare, så chockade jag den med 100 chins och magstyrka. Pang!

Chins Som ni ser börjar jag ladda inför Mexikoresan. Förresten mailade jag hotellet idag och frågade hur springvänligt det är i krokarna dit vi ska. Detta svarade hon vilket låter perfekt: ”If you want you can run to the area of Tulum hotelarea up to the ruins, or if you prefer you can also run towards the center of the country, in some parts you can run the bike path, in some you have to run the other way. There ‘a lot of traffic and there are usually several people running in the morning and evening.” Herregud, detta låter för bra för att vara sant. Värmen, snart kommer jag (med en jäklans massa solkräm på mig). Och nu, nu är det dags för snask. Tyvärr hann jag inte införskaffa mitt favoritgodis pistonger idag. Men detta får duga. Den här mörka chokladen är mycket god; det är pecannöt och flingsalt inkorporerat i den.

Snask

Kommentarer

5 kommentarer

Post a comment
 1. MagnusN #
  december 15, 2012

  Ja det låter verkligen härligt..fast mark under fötterna och en varm sol på himlen vore inte fel just nu.

 2. december 16, 2012

  Jag är imponerad av din passion för chins. 100 st är ju rätt så många. 🙂

  Mexico… Oj vad jag blir avundsjuk på solen och värmen du kommer att få njuta av. 🙂 Skall du vara många veckor där?

 3. Karin #
  december 16, 2012

  Oh! Tulum, vi var där vid den gamla ruinen vid havet tidigt en morgon. Solen gick upp och inga andra var där. Fridfullt och bedövande vackert. Jag tror jag åker med er i någon resväska…

  • december 17, 2012

   Haha, nu har jag något att jobba vidare på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS