Info

Torsdag La små pepparkaksbarn och sen drog jag till Friskis och Svettis. Det finns ett sånt på Lidingö. När jag var liten fanns typ inget på Lidingö, i alla fall inga gym eller flådiga caféen. Hur som helst så har jag aldrig tidigare varit på Friskis så jag var lite exalterad. Men precis när jag kom fram insåg jag att jag glömt mina dojor. Fick därmed vända tillbaka hem, hämta dojor och köra tillbaka.

TorsdagTorsdag Fick sån trevlig hjälp av en gullig kruttant som så visade mig runt i varje vrå. Bytte om och körde igång, ett par kilometers uppvärmning och sen tröskelintervaller på löpbandet. Totalt 9 km.

Torsdag Hittade såklart en chin-upsstång! En sån passerar jag aldrig o-chinnad. Hann dock bara köra 15+12 då jag hade lite bråttom hem till jobb.

Torsdag Men allvarligt, det här gillade jag. Vi ses snart igen, Friskis!

Torsdag Hej då.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. december 13, 2012

  Är det en chin-upsstång egentligen, eller typ ett vattenrör som kan tolkas som en chin-upsstång?

  • december 13, 2012

   Haha, jag tänkte faktiskt detsamma. Men det funkade bra hur som helst!

 2. december 14, 2012

  Kom gärna förbi och träna på Friskis Hornstull också, där jobbar jag! 🙂

  • december 14, 2012

   Men se där! Jag kanske dyker upp plötsligt någon gång!

 3. Eva #
  december 14, 2012

  Friskis ÄR bra å de har faktiskt uppgraderat sig rejält! Inte bara gympa om man säger så! På gymmen här i Götet har de naturligtvis chins-stångar men även TRX-band och kettelbells OCH snart öppnar de ett ”funktionellt” gym på Kungsgatan – dvs, inte så många maskiner utan mer ytor så att man kan köra fritt – mycket bra, det gillar jag! (Inte alls färgad av att jag själv är ledare på Friskis)
  Heja dig Tove som körde på 9 km bandet, inte min favorit men funkar för fart nu på vintern.

  • december 14, 2012

   Aha, jag visste inte att du är ledare där! Jag blev så himla positivt överraskad men så har jag ju inte satt min fot på ett gym på jag vet inte hur länge. Ser att det går framåt med foten för dig, härligt!

 4. MarieV #
  december 14, 2012

  Jag tänkte just fråga dig om du aldrig springer på löpband!
  Tycker själv att det där med kvalitetspass går bort om man bara pulsar i snö.

  • december 14, 2012

   Jo det var faktiskt rätt skönt att köra lite på band. Omväxling känns bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS