Info

 

Torsdag Luciauppvisning x 2 imorse. Små huttrande barn med trånga Lucianattlinnen och pepparkaksdräkter utanpå overallerna, små dikter som det glömdes bort texten på, pepparkakor, kaffe, fina sånger och allt annat som hör Lucia till. Därmed blev det lunchlöpning.

Torsdag Kallt ute, nästan så jag borde tagit rånarluvan. Hade tänkt mig lite fartlek så jag sprang ner till Karlberg och slingorna.

TorsdagTorsdag Men nä, där var det alldeles för mycket snö. Funderade ett tag på att springa i skidspåren men blev rädd för att få någon arg skidåkare efter mig. Plus det där med vrickningar. Så jag vände om ner till vatnnet och tog vanliga rundan över på Kungsholms Strand. Någon hade gjort fint med lyktor längs vägen.

TorsdagTorsdag Kutade på och la in några snabba 100-metersintervaller. Hur fort det gick vet jag inte men i alla fall skönt att bli andfådd. Vände om, vinkade till kontoret men jag tror inte de såg mig.

Torsdag Totalt 8,5 km, varken mer eller mindre.

Torsdag Hallå, nu blir det deodorant-reklam:

Torsdag Jag älskar den här deon. Eller älskar. Det är kanske att ta i. Men den luktar gott och håller bra, det är väl det jag kan säga och ungefär det jag kräver av en deodorant. Finns på Apoteket/Apoteken.

Kommentarer

5 kommentarer

Post a comment
 1. smillasmatte #
  december 13, 2012

  Men DU vilka otroligt snygga smycken! var är de ifrån??? *avundsjuuuuk*
  Fint att du alltid får med lite av dagens stämning, vardagen, barn, jobb… I like 🙂

  • december 13, 2012

   Ahh tackar! Blir alltid glad av dina fina kommentarer!Detta är några av mIna favoritsmycken, jag har typ samma jämt, jämt. Tyvärr köpta i Thailand (armbandet) samt i London (ringen) i en affär som inte finns längre…

   • smillasmatte #
    december 13, 2012

    Åh nej 😦

 2. MarieV #
  december 14, 2012

  Kul med retro-luvtröja!

  • december 14, 2012

   Jag drog fram en gammal goding ur garderoben!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS