Info

Onsdag Har man tre barn så kan jag informera om att tiden runt Lucia och jul är otroligt intensiv. Vart man än vänder sig är det föräldrakaffe och uppvisningar. Mysigt på alla sätt och vis men aningen hektiskt. Särskilt då det vid samma tid på året alltid är som mest hektiskt på jobbet. Men! Springa hinner man alltid.

Efter en lång dag så fick jag äntligen byta om till springkläder. Och mina nya hörlurar! Lennart på jobbet hjälpte mig att mäta upp en bra rutt då Olle försvunnit hem med min dator. Detta blev planen:

Onsdag Kanske lite svårt att se då jag tycker kartor är så fula och därmed gjorde allt blått. Men rutten var alltså Torsgatan-Karlberg-Kungsholms Strand-Norr Mälarstrand-Västerbron-Söder Mälarstrand-Slussen-Skeppsbron-Strandvägen-Gärdet-Värtan-Lidingöbron-Norra Kungsvägen-Hemma!

Jag körde igång. Kände direkt att hörlurarna var värsta bra köpet. Dock får man passa sig för trafiken då man verkligen försvinner in i sin egen bubbla. Gick att hålla bra fart längs Kungsholms Strand men i lössnön är det fasiken svårt. Flera gånger var jag nära att vricka vänsterfoten så jag tvingade mig att ta det lite lugnare där det var svårt att få fäste.

Några saker jag tänkte på idag:

Onsdag 1. Uppe på Västerbron fick jag något slags rus och fylldes av en enorm kärlek till Stockholm. Kan vara en av de bästa städerna att springa i, tänkte jag då.

Onsdag 2. Vid Slussen sprang jag förbi ett äldre par. De höll varandra i handen och jag tänkte att detta kan vara en av de finaste grejerna. Gamlingar som håller varandra i handen. Alltså inte för att undvika att halka utan för att de gillar varandra.

Onsdag 3. På Skeppsbron står den här jättegranen och jag tänkte att de som bor här, med utsikt mot granen, måste nästan inte ha en gran hemma, för de har ju den här.

Onsdag 4. Cirkus Scott på Gärdet. Jag undrade hur mycket bröderna Scott tjänar på varje föreställning i och med att det är svindyrt att gå på cirkus. Hoppas att pengarna går till djuren så de har det bra.

Sen tänkte jag inte så mycket mer utan fokuserade på snön och stegen. Fick raska på för att hinna hem till läggning av barnen, mycket bra pepp på slutet av den här dängan. Lennart mätte rutten till 20,24 km men klockan stannade på 21,5 km. Perfekt!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. december 14, 2012

  Trebarnsmamma, välkommen till min värld! Denna vecka var de hos mig och det blev värsta spring runt med olika aktiviteter runt Lucia (utöver de vanliga naturligtvis!). Fixade mina pass mest vid lunch eftersom det var rätt kallt annars på morgonen (och ärligt talat vara jag också lite trött!). Nu är det lugn helg med massa spring igen (fast det är löpning som gäller! och kanske lite julklappsjakt om jag hinner). Kul att läsa verkligen din blogg!

  Fråga också: vilken kamera använder du för dina bilder? Jag tar min telefon, men det inte direkt praktiskt tycker jag…
  Tack för att du skriver!

  • december 14, 2012

   Åh hej! Tack för fina ord! Låter som du har en härlig springhelg framför dig. Jag fotar med en Panasonic Lumix FT4. Körde med min telefon förut men grejen med kameran är att den är vatten- och stöttålig så jag slipper vara så rädd om den. Plus gillar jag inte att ha telefon med mig när jag springer. Ha en skön helg nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS