Info

Tisdag Ska jag springa på morgonen kollar jag alltid vädret innan jag går och lägger mig. Enligt yr.no skulle det inte vara alltför kallt idag så jag tänkte bra, då kan jag ta en lite tunnare jacka – i färg! Tralala. Så jag la fram följande:

Tisdag Sportlinne, Nike-linne som liksom är fodrat på insidan, ylletröja och jacka.

Tisdag Windstopper-tights från Casall. Dessa tycker jag är jättebra, till och med när det var -15°C hade jag inget annat under. Shorts för att jag tycker det är snyggt, värmer exakt noll, nada, niente. Yllestrumpor och Icebugs.

Tisdag Halsduk, jättevantarna som är totalt oproffsiga, men varma, samt min yllebuff. Jag hatar egentligen det där larviga ordet, buff. Men jaja, en sån i alla fall.

Så när jag drog iväg imorse såg jag ut såhär (enda skillnaden var att jag inte tog mina Icebugs):

Tisdag Sprang in mot stan, vanliga rundan via Husarviken och byggarbetsplatsen. Svårt att få fäste i all lös snö men det gjorde inget för det var inget krav på fart.

Tisdag Hej stan. Jag gillar att springa på dina gator.

TisdagTisdag Framme! 10 km.

Tisdag Dusch och sen lite smink, som låg i den här fina necessären som Febe gjort till mig i slöjden. Ahh, förresten, hon kanske kan laga min andra ryggsäck?

Tisdag

Kommentarer

13 kommentarer

Post a comment
 1. december 11, 2012

  Tove för helsicke du är för proffsig och för mycket löpare för att ha short UTANPÅ tightsen. Den enda heliga klädregeln i min löparvärld 🙂

  • december 11, 2012

   Hahaha, det var roligt! Men tyvärr är det ju så att jag gillar det! Jag gillar för övrigt det mesta som är lite annorlunda i löparvärlden. Tycker det kan bli lite väl präktigt emellanåt… Men på lopp kör jag aldrig långa tights och shorts så förhoppningsvis slipper du se mig i det, haha!

 2. Eva #
  december 11, 2012

  Hehehe, skrattar åt Staffans kommentar ovan. Jag brukar på vintern köra med mina kjolar utanpå tightsen, det värmer så gott över rumpan!
  Är det Stella McCartney for Adidas dina shorts?
  Jättesöt necessär – sonen hade gjort en liten påsväska till mig i höstas innan vi åkte till NYC. De är för söta, eller hur?
  Annars så kämpar vi på i snön, eller hur? 🙂

  • december 11, 2012

   Ja haha, som jag precis skrev som svar till Staffan så kan jag tycka att det är så himla präktigt i löparvärlden emellanåt. Behövs lite tok och roliga prylar – vare sig de värmer rumpan eller ej!
   Dessa shorts är lika Stella McCartney´s men är superbilliga från Gina Tricot.
   Ja absolut, Eva, nu kämpar vi vidare i snön! Sköt om foten!

 3. Saga #
  december 11, 2012

  Hejhej! Är i Stockholm några dar och är sugen på att testa sista milen på Lidingöloppet. Läste att du valde bort den rundan häromdagen – är den över huvud taget framkomlig? Lite snö grejar jag, men det känns ju inte så kul att pulsa sig fram. Jättetacksam för svar.

  • december 11, 2012

   Vad kul! Hmm, tyvärr har jag inte varit nere och kutat sista milen sen snön kom. Tyvärr kommer jag inte springa där de närmsta dagarna heller… Om jag av ngn anledning gör det eller får info om hur snöigt det är så hör jag av mig. Men min gissning ä att sista milen är ok. Där brukar ändå många promenera. Annars är snöpulsning också bra träning. Ha så bra i Stockholm!

   • Saga #
    december 11, 2012

    Tack! Får se, kanske blir det en vända…

   • Saga #
    december 12, 2012

    Var där och kikade idag, lite för djupt för att det skulle kännas kul. Blev en vända på trottoarerna istället. Lidingö är grymt backigt! Förstår hur du har byggt upp dina starka ben.

   • december 12, 2012

    Vad kul att du varit i mina hoods och sprungit – synd att jag missade dig!

 4. NIKE #
  december 12, 2012

  NU första passet på länge, skada i knät.
  Du ger mig hopp och energi – då kör vi !
  Din positiva syn på livet och bevis på att ALDRIG ge upp, ger oss solstrålar i mörkrets tider – tack!

  • december 12, 2012

   Vad fantastiskt att höra! Fint sagt! Ett enormt lycka till med knät nu, ta det lugnt och försiktigt även om jag VET hur det känns efter att man varit skadad – man vill bara ösa på…

 5. Anonym #
  december 12, 2012

  Tove! Har du någon åsikt om kompressionsstrumpor?
  Tack för en fanastisk inspirationskälla!
  /Karin

  • december 12, 2012

   Hallå Karin! Hmm jag har både kompressionsstrumpor och kompressionstights. Jag tycker tightsen är sköna men då jag fick en sträckning i samband med att jag hade dem på mig så kan jag inte låta bli att förknippa dem med det… helt ologiskt förmodligen men ändå. Fast helt ärligt så tycker jag det är lite överdrivet med kompressionshetsen. Jag gillar basic och tycker det är snyggare utan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS