Info

Det är tyvärr ett vanligt förekommande ord när jag gör chin-ups och övrig styrketräning. Jag kör på i det tysta och sen på slutet när jag är klar säger jag ”Satan!”. Nu ikväll gjorde jag 100 chins och då blev det några satan längs vägen.

Måndag Om ni undrar varför jag är vindögd på bilden så är det för att man blir det av 100 chin-ups. Jag gjorde även annat magjox som raka och sneda sit-ups, plankan, dra in boll mot rumpan, ryggresningar och annat trevligt. Nu: några liter grönt te.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. december 10, 2012

  18 gånger är respekt, 100 också!

 2. december 11, 2012

  Jag säger samma sak: Satan!

  • december 11, 2012

   Det är ett bra ord. Sådär lite lagom argt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS