Info

Måndag Man börjar bli vinterhärdad när man tycker det är varmt när det bara är -2°C ute. Idag lugn löpning till jobbet då benen var lite trötta efter gårdagens långpass. Trots mackor innan jag la mig blev jag så himlans hungrig när jag kommit halvvägs, jag brukar inte ha problem att springa på tom mage men just dagen efter långpass tycker jag ofta att det är så. Därför blev det en kaffe så fort jag kom fram.

Måndag Förresten kanske någon uppmärksam människa ser att jag har ny ryggsäck? Precis samma modell som min gamla som har gått sönder lite och måste lagas. Det är nu man önskar man var lite bättre på syslöjd. Enda skillnaden på den här blå, är att den har en ficka framtill på bandet. Det är bra för där har jag numera min kamera så att jag lätt kan dra fram den och fota i farten.

Måndag En annan grej som gått sönder är min gröna ylletröja som jag använt och tvättat tusentals gånger. I för sig är det  bara ett litet hål så det är bara att nöta vidare med den. Jag kan gilla när saker går sönder, då känner man att man verkligen använt dem – ja förutsatt att de inte går sönder direkt.

Måndag Vi ses!

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
  1. Mikaela #
    december 10, 2012

    En sak jag undrar är hur du undviker att bli blöt om fötterna när du springer i snö. Vad har du för strumpor..? Visa gärna vinterlöpnings-utrustningen lager för lager!

    • december 10, 2012

      Mikaela, det finns yllestrumpor på Löplabbet som är jättebra. Trots att man blir blöt om fötterna så blir man inte kall. Fattar inte hur jag klarade mig igenom förra vintern utan dem… Sen så är mina Icebugs ganska vattentåliga också. Får göra ett inlägg någon dag ang vinterutrustningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS