Info

Söndag! Långpass. Men först frukost.

Söndag Och så en långpasscroissant också.

Söndag Termometern visade -15°C så det var inte alla som var sugna på att ge sig ut.

SöndagSöndag Själv tog jag på mig läppstift. Det är ju värsta bra tipset för läpparna när det är kallt ute. Ni killar kan ju köra en ljust rosa ton? Först lite Försvarets extra vårdande hudsalva och sen läppstift.

Söndag Idag var jag sugen på musik så jag gjorde en ny spellista.

Söndag Dags att ge sig av. Körde rånarluva men tog den här fina från Houdini ovanpå för att verkligen hålla öronen varma.

SöndagSöndag När jag var ute och kutade igår passade jag på att spana in Lidingöloppsspåret, och insåg att det skulle bli för riskabelt för foten att pulsa runt där i snön idag, om jag skulle hålla ett ok tempo. Så idag hade jag istället planerat en stadsrutt. Stoppade in lurarna i öronen och drog iväg. Nä, just det, ena luren gick inte att stoppa in i örat pga det nytagna hålet. Insåg att det var exakt av den orsaken jag hade låtit det växa igen. Jag får helt enkelt skaffa stora hörlurar. Dimslöjor ovanför vattnet vid Lilla Värtan.

Söndag Sprang genom Värtan, förbi Gärdet och ut på Kungliga Djurgården. Idag gjorde verkligen Djurgården skäl för namnet då det var kungligt vackert.

SöndagSöndag Vad tycks om min nya mascara?

Söndag Sprang över på andra sidan vid Djurgårdsbrunn, Strandvägen fram, Skeppsbron och så Söder Mälarstrand.

Söndag Upp på Västerbron med den här fantastiska i lurarna (läs: luren).

Söndag Sen Norr Mälarstrand tillbaka. Alltid fint men ändå tycker jag det är rätt värdelöst att springa här, för mycket fotisar och barnvagnar. Stadshuset, Gustav Adolfstorg, Strandvägen, Gärdet och så genom älskade Värtan igen.

SöndagSöndagSöndagTotalt 31 km, 4:48/km. Och foten kändes bra, lite trött på slutet men så hade den kämpat genom en del snömodd också.

Söndag Sista milen tänkte jag bara på smoothie. Så jag sprang in och gjorde en.

Söndag Det var det hela.

Kommentarer

9 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  december 9, 2012

  Is i ögonfransarna är det nya svarta!
  Bra pass! Längtar efter långpass men får ge mig till tåls lite till! Heja dig och foten!

 2. Eva #
  december 9, 2012

  P.S. Vad var det i smoothien? Fraise eller framboise? 😉 D.S.

  • december 9, 2012

   Haha! Servitrisen skulle förmodligen säga att det var FRAMBOISE. Men det var FRAISE! Ja, mycket skönt pass i en väldigt fin stad idag.

 3. MagnusN #
  december 9, 2012

  Oj, långt pass, bra! Jo, idag var det nästan magiskt vackert ute på morgonen..kan det inte vara så alltid på vintern?

  • december 9, 2012

   Precis! Grått vill vi inte ha, bara vitt.

 4. Sofia #
  december 9, 2012

  Hej! Jag gillar verkligen din blogg även om jag själv mest springer 3 km inomhus på löpband och sen får hjärtflimmer. Kom bara på att jag ville tipsa om Weledas wind and weather cream för löppass i minusgrader. Huden bli väldigt tacksam.

  • december 10, 2012

   Hej Sofia!
   Vilket bra tips! Denna måste jag kolla upp och testa.
   Och jätteroligt att du gillar bloggen – tack!

 5. december 10, 2012

  Toppen mascara säger jag! Kul att vi sprang lånpasset igår (kanske inte samtidigt, men ändå). 30K blev det för min del, så tidigt på morgonen att det vita syntes inte ännu!

  Bra kämpat!

  • december 11, 2012

   Ahh där ser man! Detsamma, bra jobbat i snön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS