Info

Tisdag Varför uppfinna hjulet? Jag klev upp när klockan ringde och gjorde exakt samma sak som igår: klädde på mig lager på lager och gav mig av i mörkret. Enda skillnaden i klädväg var att jag idag tog mina Boston och drog på dubbar. Kolla också vad präktigt med reflexer och allt. Har blivit inspirerad av alla fotriktiga cyklister.

Tisdag Måste säga att en sak som är lite tråkig med vintern, det är att man mest kutar runt i samma svarta kläder. Tur det finns mössor i lite roliga färger. Ja, och reflexer. Denna vinter är jag dock glad över att jag äger fyra varmare tights så jag slipper tvätta non stop.

-11°C. 19 cyklister hade passerat på Lidingbron. Samma väg som igår, längs Husarviken och bakvägen fram till Valhallavägen och så Odengatan fram. 10 tidiga km, precis som igår. För att på något vis bryta måndaghelaveckan-känslan så köpte jag en kaffe idag.

Tisdag Hörrni, en grej som jag tycker är lite fin är när man köper en tröja från Icebreaker och kan följa exakt var ullen kommer ifrån. Jag ska resa digitalt till Nya Zeeland lite senare idag om jag får en stund över.

Tisdag Adieu.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Sofie #
  december 4, 2012

  Vad har du för dubbar? Vad rekommenderar du, om man inte har möjlighet att investera i nya vinterskor just för tillfället!!!

  • december 4, 2012

   Hej! Jag har haft lite olika dubbar. De senaste tror jag att jag köpte på Löplabbet. De heter Cross Country är helt ok.

 2. december 5, 2012

  Måste fråga dig, vad använder du för träningstights när du kör löpning utomhus? 🙂 Vore tacksam för svar!

 3. december 5, 2012

  Måste fråga dig, vad använder du för träningstights när du kör löpning utomhus? Vore tacksam för svar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS