Info

Min plan var att springa ett tempopass på lunchen idag. Men vad händer runt kl 11.00? Jo, brandlarmet går på jobbet. När man hör ett brandlarm tänker man oftast att det är någon övning eller falsklarm, man tror aldrig det är på riktigt. Men det visade sig faktiskt vara det idag. Hela jobbet fick storma ut och det var ett jäkla pådrag från både ambulans, brandbil och polis. Halvvägs ner i trappan kom jag på att jag glömt jacka, men framförallt mina löparkläder – jag skulle ju kuta kl tolv! Skyndade mig upp igen. Det visade sig ryka längre ner i byggnaden, och efter en stunds huttrande på gatan förstod man att detta kommer att ta tid. Och jag insåg att löpningen bara var att glömma då omklädningsrum och dusch ligger i källaren, ja typ där röken kom från. Istället fick det bli en hederlig lunch.

Tisdag Med andra ord fick jag styra om planen. Det fick bli kvällslöpning på Bosön på kvällen istället. Uppjogg på 2,5 km ut till Bosön. Bytte om från…

Tisdag till…

Tisdag Eftersom jag redan var uppvärmd så körde jag igång direkt med lite fart. Sprang i bra tempo i ca 20 min. Därefter Brutalbänken som jag fixade på egen hand idag, 2×15. Bar dips 10+8 (ahh, såååå jobbigt idag!) och avslutningsvis kunde jag inte hålla mig från lite chins, även om armarna borde fått vila idag. Det blev 12+10+8.

På vägen hem stannade jag hos mina föräldrar för att hjälpa till ett lyfta ett tungt bord.

Tisdag Jogg hem. Nu: jobba! Tur man blir pigg av att springa.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. december 4, 2012

    Var det du som tände på? 😉

    • december 4, 2012

      Haha. Allt för att få springa på Bosön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS