Info

Vi har det lite kyligt här hemma så idag blev det chin-ups och magstyrka i luvtröja. Idag fick jag kämpa med chinsen, armarna var lite trötta. Först tänkte jag inte göra så många men i och med att jag oftast kör magstyrka parallellt så blev det ändå 70 stycken. I serien:

Måndag Och här kommer nu ett till salladsförslag. Vet inte vad som flugit i mig, jag ska verkligen inte låtsas vara någon slags mästerkock men jaja, håll i hatten, här kommer det.

Det är enkelt för du ska fokusera på röda grejer. Röd paprika, rödlök, rädisor och tomater.

Måndag Hack hack och blanda:

Måndag Och sen gör du en dressing med kanske olivolja, balsamvinäger, senap, salt och svartpeppar och häller på. Och så kanske du äter denna röda sallad med helgrillad kyckling. Det gjorde i alla fall jag. Slut i rutan.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Elina #
    december 4, 2012

    En knäpp fråga kanske men du som tränar så mycket, ibland både löpning på morgonen och styrka på kvällen. Hur mycket duschar du? Duschar du två ggr/dag ibland? Nu på vintern blir man så lätt torr och för att inte tala om håret. Eller vad har du för dunderbra schampoo? Gillar din blogg STARKT. Bra inspiration! Jag brukar tänka ”hinner Tove då hinner jag, som inte har några barn” 🙂

    • december 4, 2012

      Hej Elina! Haha, vad bra att mina löppass smittar av sig! Jo du, jag duschar alltid efter löpningen. Men igår kväll när jag gjort chins och mage, så ska jag erkänna att jag inte duschade efteråt. Nix pix. Blev inte så himla svettig av detta men om jag blir det, så duschar jag såklart – det är lite olika. Idag kommer jag träna två gånger och därmed duscha två gånger. Ser till att alltid smörja in mig efteråt. Håret tvättar jag bara två gånger i veckan. Förut tvättade jag det varannan dag men fick skäll av min frisör – mitt hår är redan rätt torrt, särskilt sen jag fick så mycket grått hår. Det funkar ju lika bra att bara skölja ur och ev ta lite balsam om det är torrt. Min devis är: spring mer och tvätta håret mindre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS