Info

Så länge den här bloggen existerar så kommer jag, minst en gång i månaden, tjata om den fantastiska zucchinisalladen. Har ni ännu inte prövat den, gör det. Nu. Ikväll åt vi den med lax och avocado.

Söndag Och efter det blev det kiwi eftersom min mamma präntat in i mig för all framtid att kiwi ”kryllar av vitaminer”.

Söndag Och resten av kvällen kommer jag knapra på något av följande:

Söndag Jag älskar godis (och då menar jag egentligen ÄLSKAR med stora bokstäver) men känner att det är så oerhört ohälsosamt med alla färgämnen och skit, så nuförtiden försöker jag att bara äta godis på helgen. Nej, det är inte lätt men helt ärligt, äta godis varje dag? Nej, säger jag om de saken. Istället knaprar jag alltså på nötter eller äter såna här fantastiska frysta körsbär. De är inte lika goda som godis men bra substitut.

Här ikväll var det dags för magstyrka. Insåg att den där brutalbänken från igår gjorde ett bra jobb för det var längesen jag hade träningsvärk i magen. Även armarna känner av bar dipsen. Men jag körde på med plankan, raka och sneda sit-ups, rumplyft, rulla in boll mot rumpa och danish specials. Den här Rasmus Henning-sekvensen känner många av er säkert till men kolla in annars, många bra magövningar här.

Söndag Knaperiknaperi, nu dags för godi… nej, nötter!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS