Info

Lördag Dags för chin-ups! Uma körde också i sin nya tomteoutfit. För egen del blev det totalt 80 stycken. Efter det var det dags att bege sig till Bosön. Var så sugen på lite mer spring och aningen mer fart än morgonens snölöpande.

Lördag Dock måste jag ta det lite lugnt med antal kilometer så det fick bli 4 km i 4:00-fart. Snabbare vågade jag mig inte på. Och sen, sen var det dags att göra ”the golden three”. Vad är det? Jo, det är brutalbänk, chins och bardips. För mig blev det premiär på brutalbänken:

Lördag Jag gjorde 3 x 15 stycken. Lite läskigt när man kastar sig ner första gången men det gick ju bra. Nästan värre att komma ner från ställningen, oerhört hardcore. Som tur var fick jag lite hjälp av en snäll kille som visade hur man bäst tar sig ner om man är ensam. Måste snart åka hit igen så jag blir varm  i kläderna på ställningen.

Chinsen var ju egentligen redan avklarade men jag gjorde  i alla fall 2 x 10 till.

Lördag Och så sist men inte minst: bardips!

LördagGjorde serien 12-12-10. Sådär, golden three! Och så lite mer styrketräning.

Lördag Lite hantlar och lite ben, men det var mer pliktskyldigt. Och nu: lördagkväll!

Lördag Älskar vår stora julstjärna på väggen. Känns alltid så trevligt att komma hem när den lyser. Den där sladden är inte lika fin men orka fixa.

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. Gabriel #
  december 1, 2012

  Det enda jobbiga med Bosön är att det allt som oftast står någon landslagsfriidrottare och tittar när man kutar. I måndags stod Moa Hjelmer och Michel Torneus och hängde där när jag kutade runt och i torsdags satt Anders Gärderud och glodde. Det är svårt att inte springa fortare än man tänkte då.

  Annars är Bosön ett måste när man ska springa fart så här års. Så undebart att sätta på sig skjorta och linne. Vi är lyckliga här på ön som har en sån anläggning.

 2. Gabriel #
  december 1, 2012

  Skjorts och linne, skulle det stå. 🙂

 3. december 1, 2012

  Herregud så jobbigt, då är det bara full spurt som gäller… Ja Bosön är grymt, lyx att ha så nära. Vi ses väl snart på blåbanan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS