Info

Vaknade. Tyst och mörkt. Men ändå, varför har inte klockan ringt? Jo, för att iPaden hade slut på batteri. Men som tur är har jag en inbyggd löparväckarklocka för jag hade vaknat av mig själv bara tre minuter efter utsatt tid. Upp och ut till premiärspring i snön. Det fina med att vara uppe tidigt är att man är den första som får göra fotspår i snön.

 Idag blev det raka spåret till jobbet. Var rädd att det skulle vara halt men nej. Däremot väldigt slaskigt så jag var genomblöt om fötterna redan efter 200 meter. Idag hade 29 cyklister passerat på Lidingöbron, jag gillar dessa små fakta. Tog vägen via Husarviken, ungefär där kom en cyklist farandes, vände sig om och ropade ”Vilken fart du har!”. Såna där små tillrop är väldigt trevliga tycker jag, särskilt när man harvar på i slask i mörkret. Jag la märka till ett cyklisten hade såna bra röda reflexer på sig, som små lysande band runt fotleder och armarna. Tror jag måste fixa lite fler reflexer, just nu har jag bara en blinkande röd lampa på ryggsäcken. Får kolla upp det.

Totalt 10 km. Framme vid jobbet sprang jag ner till Bangården. Inte vet jag varför, fötterna bara styrde mig dit. Kanske var det ögonen som ville se något urbant.

 Sen in till omklädningsrummet och duschen. Ensam där så jag kunde lyssna på musik och dricka kaffe i duschen i godan ro.

 P.S. Och nu lite skryt: Tvålen som står där är en specialtvål vi tagit fram för Kungliga Operan. Den vann två fina reklampriser häromdagen. Därför var det lite extra roligt att duscha med den imorse.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. november 29, 2012

  Så där korta strumpor/tights på vintern???? blir ju svinkallt med glipan…?!!!!

  • november 29, 2012

   Haha, ja det ser lite illa ut. Men ta mig sjutton, det var faktiskt inte kallt. Försöker låta hösttightsen vara med så länge det bara går… sen ser man dem inte förrän i maj igen!

 2. november 29, 2012

  Jag var inne på Löplabbet på lunchen idag för att reka utbudet av ”damasker” (såna som cyklister har vid slaskigt väder). Fanns inget som täckte hela skon, men däremot visades det upp VATTENTÄTA strumpor. De kändes typ som en våtdräkt i materialet. Fick samtidigt tipset att springa i strumpor av Merino-ull, och turligt nog hade jag såna på mig för dagen, och ja, det blev himla blött – men varmt och rätt behagligt ändå!

  • november 29, 2012

   Intressant med vattentäta strumpor! Ska dra till Löplabbet här nån dag, har annat att kolla upp där så då får jag känna på strumporna. Merinoull, ja det är väl typ överlägset allt. Får testa det i strumpväg också här i vinter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS