Info

Det efterfrågades en video på när jag gör mina chins. Tanken har slagit mig tidigare men det har inte känts rätt. På något vis tycker jag om bloggar som bara är platta. Och så är det läskigt att min röst plötsligt ska höras och ja, ni vet hur det är när man hör sin egen röst. Man kan drabbas av total förvirring och fråga sig själv om det där verkligen är jag. Men jag är ju så snäll så jag gör det för er. Obs! Varning 1. Jag viskar för att det är barn som sover. Obs! Varning 2. Jag svamlar lite om att jag är trött i armarna, det är alltså efter gårdagens chins. Egentligen ska man bara köra varannan dag. Äh, nu kör vi!

Och så kan ni kolla på andra serien också. Sen får det räcka. Jag gjorde totalt 74 stycken i följande serie: 15-12-12-13-12-10. 60-90 sek vila mellan varje set. Plus magstyrka.

Kommentarer

24 kommentarer

Post a comment
 1. Linda #
  november 26, 2012

  Haha, vad roligt Tove! Och jisses vad stark du är! Så där ser det definitivt inte ut när jag gör mina stackars 5 chins.
  Och i mitt huvud har du en ganska mörk röst, vilket inte alls stämde. Kul att se dig live. Superbra jobbat!!

  • november 26, 2012

   Haha, tack så mycket Linda! Det är lustigt det där med röster. Jag brukar få en chock när jag till slut hör någons röst som jag innan bara sett på bild. Men så, nu är det gjort i alla fall. Rösten är släppt. Lycka till med chinsen, jag tror säkert du ser stark ut på dina fem!

 2. november 26, 2012

  Du är ju asstark, jäklar vad strongt! Och kul att höra din röst – jag som jobbar med röster tycker nog din röst passar dig precis. Tänkte mig att du lät sådär.
  Själv har jag sjuk träningsvärk i armar och överkropp efter att ha gjort endast 24 chins i förrgår, med hjälp. Men här ska tränas! Först ska jag bara kunna räta ut armarna igen, känns bättre då! Tjing!

  • november 27, 2012

   Ja just det, du är ju röstexpert – puh, tur att jag fick godkänt. Bravo med chinsen! Kör på, snart kommer du fixa det utan hjälp!

 3. november 26, 2012

  Haha, du är ju galen Sarah O’Connor. Galet stark!! Nä nu får jag ta och damma av min chin-upstång som jag köpte i somras och sätta fart, det har verkligen inte lossnat för mig. Kanske får köra det där twenty pull-ups programmet igen 🙂 Nu vet jag ju hur riktiga chins ska se ut dessutom. Riktigt snygga!

  • november 27, 2012

   Haha! Ja! Jag vill vara Sarah O´Connor!
   Och ja Josefin, damma av stången och kör på så kan vi vara två O´Connors sen, ok?

   • november 27, 2012

    It’s a deal. Kände mig manad så jag körde en repa nu på kvällskvisten. 🙂 O’Connor here I come.

 4. november 27, 2012

  Snygga chins! Jag tror att det var du. Och sedan tror jag att det efter videoinlägget finns de som nu anser det bevisat att du är en riktig chins-nörd 😉

  • november 27, 2012

   Haha, jadå det är jag. Chin-ups-nörd, gärna för mig!

 5. november 27, 2012

  Ska kolla sen när det är lite lugnare, jag vill ju inte skrämma slag på jobbkollegorna 😉

  Chins-stången förresten, var har du skaffat den?

  • november 27, 2012

   Haha, hoppas du inte skrämde slag på kollegorna! Chin-upsstången hade jag i mitt rum i tonåren så jag har flyttat hit den från mitt föräldrahem. Och jag har inte hittat någon bättre. Jag köpte en ny till landet och den är från Casall. Men den känns inte alls lika gedigen, är inte lika snygg och dessutom trillade den ner! Trots att den var korrekt monterad med säkerhetsbyglar och allt. Så kolla runt ordentligt om du ska skaffa!

 6. Eva #
  november 27, 2012

  Du är GRYM Tove!!! Å stark så klart! Har väl insett att jag typ måste gå ner 10 kg i kombination med att träna järnet för att ens orka en 😉

  • november 27, 2012

   Hahaha! Men herregud, du kan ju inte gå ner tio kilo, du ser så himlans smal ut! Det där fixar du snart, särskilt om du gymmar en massa nu när du inte kan springa med foten!

 7. anette #
  november 27, 2012

  Oj va roligt att se! va du är stark! Är så himla träningssugen, äter penicillin och har inte tränat på en vecka. så tråkigt. Blir helt galen! Men, va du är grym!

  • november 27, 2012

   Åh nej, penicillin… vad segt, din stackare! Krya på dig, vet precis hur frustrerad man blir…

 8. november 27, 2012

  Starkt envis du var mot slutet, pannben!

  • november 27, 2012

   Jag brukar köra minst 15 på första set och nu när jag filmade och allt var jag ju tvungen att fixa minst 15…

 9. ida #
  november 27, 2012

  Tove, grym på att springa och göra chins! Roligt att se dig ”live” 🙂

  • november 27, 2012

   Tack Ida! Hoppas jag får se dig live också nån gång! Och hoppas knät är bättre.

 10. november 27, 2012

  snyggt! inte många tjejer som upprepar det där. klättring är inget du ägnar dig åt?

  • november 27, 2012

   Åh tack så mycket! Nä, klättring har jag aldrig testat. Tycker dock det är oerhört tufft och verkar kul. Det är bara det att det är så roligt att springa…

   • Anonym #
    november 28, 2012

    I know! Men du har bra förutsättningar, stark och lätt. 🙂 Trevlig blogg förresten!

 11. november 30, 2012

  OHH du är grym! Vad roligt du lyssnade på min kommentar om att du skulle göra videos! 😀 Jippi!!!

  • december 1, 2012

   Haha, tack Felicia! Kände att du behövde få se rörligt bevismaterial!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS