Info

 All denna tvätt, det är så att säga en naturlig konsekvens av all löpning. Det är ju en sak att man måste tvätta mycket, men det är ju inte det enda. Det är ju också som så att alla dessa hightech-kläder inte bör torktumlas. Jag som älskar torktumlaren. Det innebär att man istället behöver massa tvättställningar. Våra ryms tyvärr inte i tvättstugan så de har istället blivit en permanent del av inredningen i TV-rummet. Jag är helt ok med det, det gör inget att jag bara ser halva sidan av Homeland, men så är också 97% av kläderna på tvättställningarna mina.

Däremot så är det omöjligt att följa temperatur-riktlinjerna i dagens springkläder. Man kan ju inte tvätta ett totalt genomsvettigt linne, som genomlidit 35 km, i endast 30 grader? Ett par bruna strumpor som lufsat runt i ett kladdigt Lidingölopp i 30 grader? Nu säger säkert någon att det kan man visst, men inte jag. Jag kör alla springkläderna i 40 grader och hänger sen upp dem snyggt och prydligt. I TV-rummet. Nog om detta.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  november 22, 2012

  Gillar att du har så många färgglada kläder. Köpte en jättesnygg NIKE tröja i USA utan att prova (grå vintertröja för löpning med fluff på insidan) och den är för liten 😦 Du verkar vara lite mindre än mig så hör av dig nästa gång du är i Götet så kan du få den 🙂 Storlek S.

  • november 22, 2012

   Åh Eva! Vad snällt! Det tar nog ett tag innan jag är i Götet igen men jag hör av mig. Lycka till med foten nu!

 2. elinaeels #
  november 22, 2012

  …och så ska väl helst dessa löparkläder i high-tech material inte tvättas med sköljmedel. Något jag inte alltid följer dessvärre…

  • november 22, 2012

   Nix, sköljmedlet hoppar jag över…

 3. MarieV #
  november 22, 2012

  40 grader och inget sköljmedel, då håller de länge och börjar inte lukta på evigheter.

  • november 22, 2012

   Det är så jag jobbar också!

 4. november 23, 2012

  Inget mjukmedel?? Är du en sådan där hård löpare? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS