Info

 Idag test med lite mer asfalt och därmed löpning till jobbet. Nollgradigt när jag gav mig av hemifrån. Tog en liten extrasväng utmed andra sidan av Husarviken och fram till Ropstens Båtklubb. Så otroligt skönt att få springa till jobbet igen, tog det dock lugnt. Sprang och tänkte på att löpning är väldigt fint. Det spelar ingen roll om man är fattig eller rik, ingen kan köpa sig till en bra tid på ett Marathon (eller någon annan sträcka heller för den delen). Alla de där kilometrarna måste man springa ihop själv, ingen PT i världen kan göra det åt en. Du behöver inte en massa prylar och utrustning, de där skorna och kläderna, de spelar ju inte heller någon roll egentligen. Men visst är det så att har du pengar så kan du äta bättre, du kan sova bättre och en massa annat. Men ändå. I grunden måste du göra jobbet. Och det kostar inget.

Hade sånt flyt med rödljusen. Hela Odengatan ner slog det om till grönt när jag kom springandes. Totalt 12 km. Sen kaffe och stretch. Ja och dusch, var inte oroliga.

 Springer ju med mina ombyteskläder i ryggsäcken, förutom min riddarrustning som Olle fick ta med i bilen. Jag skämtar inte, den här tröjan väger typ flera kg.

 Än så länge inget gnäll från foten. Hoppas det fortsätter så.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  november 19, 2012

  Hej!
  Tack för en toppenblogg vilken finfin jacka/kavaj på sista bilden. Vart kommer den från?
  /Karin

  • november 19, 2012

   Hej! Och tack!
   Min riddarrustning/kavaj/jacka köpte jag på Top Shop i London för nästan precis ett år sen. Så den finns nog inte kvar… men jag tycker de emellanåt har liknande grejer så kika på topshop.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS