Info

 Idag fick man springa lite själv på friidrottsträningen. Barnen mot tränarna i en tävling som gick ut på att man ska hoppa på en tjockmatta och därigenom få den att förflytta sig framåt. Vilket innebär att man måste hoppa och landa med benen rakt framåt för att få till en rörelse. Första mattan som nådde andra sidan väggen vann. Och barnen vann.

Tillbaka hemma gav jag mig ut på ett kort kvällspass. Sprang en sväng nere på Grönsta. Kändes som jag studsade fram, blev helt fylld av sån frihetskänsla och kraft att jag kunde sprungit ända till Italiens södra spets. Men istället sprang jag ner till hamnen.

 Där var det alldeles svart och fint. 5 km av bästa sort. Inte långt men jösses så skönt!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Sofie #
  november 18, 2012

  Hej Tove! Din blogg äger. Jag undrar dock: vem tar alla bilder på dig som du lägger upp när du är ute på springrunda? Som den i det här inlägget? Eller har du någon självutlösningsfunktion på mobilen? Med vänlig hälsning, Sofie

  • november 18, 2012

   Men tack Sofie!
   Önskar jag kunde säga att jag har en ständigt närvarande fotograf med mig… men jag har bara självutlösare på kameran. Funkar mycket bra. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS