Info

 Började dagen med frukost och tidning. Jag fick igår frågan på bloggen, om jag inte fryser när jag springer. Därför tänkte jag visa vad jag har under min långärmade tröja en dag som denna då det är 5 grader varmt, grå himmel och rätt blåsigt ute.

 Jag har först ett sportinne, sen ett underlinne och så drog jag på mig ett par armvärmare. Ja, och sen en långärmad tröja över mönsterfesten. Hade så gärna velat kuta ett rejält långpass, saknar dem nu när jag tvingas ta det lite lugnt. Men jag sprang bort till Lidingöloppsstarten, sprang första milen och en bit till och stannade klockan när den visade 15 km. Frestande att springa längre när allt känns bra och då sprang jag faktiskt ett par kilometer längre än vad jag borde gjort. Men det kommer. Kändes i alla fall skönt att blanda terräng med lite mer flackt underlag. Och jag hade perfekt med kläder på mig, kanske att jag kunde skippat armvärmarna ändå, gillar absolut inte att vara för varm.

 Stretch och hem till magstyrka och chin-upsstången.

 60 stycken chins blev det innan det var dags för min favortlunch: spaghetti och tomatsås. Och nej, det är inget som helst märkvärdigt med tomatsåsen utan bara krossade tomater, vitlök, salt och peppar. Mycket gott. Jag skulle säga att vi äter det 85% av alla luncher på helgen, vanedjur som vi är. Obs! Inte både på lördagen och söndagen.

 Nu fortsätter söndagen i sportens tecken: handboll, gympa och friidrottsträning. Tur man är uppvärmd.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  november 18, 2012

  Grymt imponerad av dina chins och pullups!
  Körde med hjälp idag på gymmet och det var ju ett skämt. Jag får väl skylla på att jag väger lite mer än dig 😉 Sugen på en sån där stång – var har du köpt den? Har även sett sådana med handtag. Undrar dock om resten av familjen inte tycker att det räcker med grejer här hemma (boxsäck, TRX, kb, fitnessboll, Medicinboll etc etc).
  Håller tummarna för din fot! Men ta det varligt! Trodde jag var bra åsså sprang jag Varvet åsså var jag tillbaka på ruta ett…

  • november 18, 2012

   Hej Eva! Ja, du måste skaffa en stång! Denna är hur gammal som helst, hade den i mitt barndomsrum som tonåring. Nu har den flyttat från mina föräldrars hus hem till oss. Jag köpte en ny till landet och den var från Casall. Den var inte alls lika bra och trillade faktiskt ner en gång (trots att säkerhetsbyglar var monterade korrekt!). Så undersök noga innan du köper en!
   Jag försöker ta det lugnt. Har lagt upp ett bra schema som jag hoppas funkar för foten. Sakta men säkert små steg framåt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS