Info

 Tur att grått är fint. Och lite lagom melankoliskt vilket jag gillar. Sprang 11 km i den grå morgonen. Hade en låt i huvudet hela tiden. Ja, inte i öronen alltså utan den bara dök upp av sig själv och stannade kvar hela vägen. Jag såg tre rådjur och ganska många mountainbikes med killar och tjejer på, de verkar morgonpigga de där cykelmänniskorna.

 Stretching och sen hem. Hem till frukost och Anyone Else But You som var låten jag tänkte på hela vägen. Ah, de där rösterna. Det enda dåliga är att den gör mig så sugen på att åka till New York.

 Barnens farmor och farfar är uppe från Göteborg och nu på morgonen gav de barnen deras födelsedagspresenter i förskott. Bland annat fick Febe en gigantisk whiteboard. Kan vara så att det inte finns något bättre än när barnen leker tillsammans, är helt sams och snälla – och det dessutom inte är elektronik inblandat. Ligger i alla fall på topp fem Bästa stunderna.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Ulrika #
  november 17, 2012

  Vått & Grått på Djurgården också men fullt av morgonpigga löpare, har ingen aning varför men började räkna redan vid brofästet – 64 stycken inom loppet av 50 minuter. Känner mig lycklig över kollektiviteten i löpandet. Hoppas foten känns bra.

  • november 17, 2012

   Helt med dig Ulrika! Jag tycker också den där kollektiviteten är fin.

 2. Linda #
  november 17, 2012

  En av grejerna som inspirar är alla dina löparoutfits. Du är alltså inte bara snabb, utan även cool och snygg på varje pass. Det är inte illa.
  Men, och nu hör du gammeltants-klangen i min röst, fryser du inte? Nu sitter jag visserligen uppe i norr och det är kallare här än i Shtlm, men det ser så tunt ut med bara tröja till tightsen. Eller springer du varje pass så pass fort så att du alltid är varm?
  Jag ser ut som dig i kroppshyddan, och jag blir alltid kall om armarna om jag klär mig för lite. Och det sitter i hela passet:(

  • november 17, 2012

   Men åh, vad trevligt att höra! Tack.
   Haha, gulligt att du tänker på om jag fryser. Saken är att jag idag hade ett linne under som värmde bra. Och överlag så har jag så svårt för att vara för varm, fryser oftast bara första fem minuterna innan jag får upp farten och värmen. Och ibland har jag såna där armvärmare under!

 3. Karin #
  november 17, 2012

  Det glädjer mammahjärtat när barnen leker med annat än en elektronisk skärm inblandad. De stunderna är lätt räknade här hemma 😦

  • november 17, 2012

   Jag vet, dessa stunder är utrotningshotade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS