Info

Pratade med Pekka på morgonen idag. Vi enades lite kring veckorna här framåt. Jag kommer helt fokusera på distans för att jobba mig tillbaka till en bra veckomängd. Jag har ju kört några pass som haft en del tempo men ska nog akta mig lite för det, eller i alla fall vara sparsam med det, just för att inte belasta foten alltför mycket. En del fartlek kommer jag nog köra men grundtanken är annars att öka upp antal km varje vecka och köra distanstempo – allt förutsatt att foten inte gnäller. Det gäller att vara lyhörd nu och påminna mig själv om att man ska vara glad att man kan springa överhuvudtaget, och slipper trampa på en cykel i ett garage.

 På lunchen var det dags för löpning. Vanliga rutten på 10 km. På Norrbackagatan såg jag kanske den största hundbajskorven i mannaminne. Eller, det var alltså mer som en stor lös komocka, jag skulle uppskatta diametern till 25 cm. Men det kan väl inte traskat runt en ko där? Upptäckte den i sista sekund och lyckades göra ett fenomenalt hopp över den. Jag insåg samtidigt att någon annan stackare inte lyckats med detsamma då bruna fotsteg ledde från komockan och 20 meter fram.

Ja, sen sprang jag längs vattnet bort till Stadshuset. Höll emot impulsen att köra snabbt tempo och landade på ett snitt på 4:36/km. Sen stretch vid garaget där Säpo parkerar sina bilar. När jag står där och stretchar kommer plötsligt en polisbil åkandes och parkerar precis intill mig. Först glömmer de lägga in handbromsen så bilen rullar lite sådär. Sen när de fixat det så lyckas polisen i bilen komma åt sirenknappen så jag studsar högt i luften. Verkar som det är dags för helg för oss alla. Jag fångade dem på bild när de kommer rullandes:

 Jag hoppas att foten håller med mig om att det varit en bra vecka. Tänk att vi kunnat springa varje dag! Om den i tysthet håller med om detta så blir det fortsatt löpning i helgen. Men jag påminner mig själv: lugnt och fint, inte allt på en gång. Håller foten så är jag snart tillbaka där jag var innan trasslet med den började. Det måste få ta lite tid. Igen: Det måste få ta lite tid.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Ulrika #
  november 17, 2012

  Morning! Heja dig och heja din fot! Är på jakt efter snygga löpartights och du har ju en del, så please hjälp mig!

  • november 17, 2012

   Hallå! Hrligt att vara på shoppingjakt. Det beror lite på hur mycket pengar man vill spendera. Men kika inne på Adidas Store och Stella McCartney. Fint men dyrt! Också dyrt men snyggt: http://www.lucashugh.com
   Om man just vill ah lite roliga grejer så kolla på både H&M och Gina Tricot. Jag tycker deras grejer funkar för kortare distanspass men inte på långpass. Stadium har ju ofta fina prylar. Och Sneaker´n´Stuff emellanåt… Casall har snygga men mer stilrena tights, dock väldigt bra enligt mig. Det är det som poppar upp såhär på morgonkvisten. Hoppas du hittar något fint!

 2. november 18, 2012

  Hundbajs i stan är det värsta jag vet. Är det för mycket begärt att plocka upp efter sig? Det kan ju liknas med att ha barn. Med det kommer ju ett visst ansvar.

  Coola tights. Var hittade du dom? Jag har som bekant ingen större lycka i att hitta bra löpartights. Kör som vanligen mest med strumpbyxor och shorts. Vilket för övrigt är superskönt och praktiskt. Dessa hade ett kul mönster och ser sköna ut. 😀

  • november 18, 2012

   De här tightsen kommer från Nike. Jag älskar dem! Sneakers´n´Stuff hade dem förut men tror de är slut där tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS