Info

Vaknade till en onsdagsmorgon. Satte ner fötterna på golvet. Reste mig upp. Tog några steg. Nä, inget hugg. Ingen smärta. En vanlig fot, fortfarande lite svullen, men ändå: en vanlig fot. Vanligare än på länge i alla fall. Idag inget morgonspring, planen är att försöka få till en del lunchpass då det funkar framöver, för att slippa mörkret och få upp farten bättre.

 Åt lite extra frukost när jag kom till jobbet (dock ej handkrämen) för jag är helt programmerad att äta lunch prick 12.00. Så när jag istället ska springa gäller det att ha proppat i sig ordentligt. Kl tolv ner till omklädningsrummet för att byta om från det här:

 Till det här:

 Samma runda som sist dvs ner till Karlbergs Slott, över på andra sidan och fram till Stadshuset och tillbaka. Idag vågade jag mig på aningen högra fart, tar det lite i taget. Men hallå! Varför vill så många vuxna människor gå armkrok, fyra stycken i rad? Jag förstår att inte alla tänker anpassa sig till löpare som flåsar fram och tillbaka, men kanske anpassa sig till att det finns andra människor i en stad? Struntsamma, jag sprang på, vände vid Stadshuset och sen tillbaka. Prick 10 km. Prick 43 minuter. Snittfart 4:18/km.

 Racerdusch och sen jobba vidare.

P.S. En rolig grej jag såg idag men inte hann ta kort på: vid en busshållplats längs Kungsholmsstrand gjorde en kille pull-ups i själva busshållplatsen. Inte på något osympatiskt och spännigt vis utan mer sådär i smyg, för att han inte kunde hålla sig. Bra där, plus i kanten av mig!

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Linda #
  november 14, 2012

  Jag observerar att handdukshögen fortfarande är kvar:)

  • november 14, 2012

   Ja haha, det är galet. Den rör sig inte ur fläcken. Vem äger dessa?!

 2. Li #
  november 14, 2012

  Härligt med lunchpass i dagsljus, det behövs! Hoppas foten håller sig :).

  • november 14, 2012

   Tack Li! Jag håller stortårna för att foten håller!

 3. Saga #
  november 15, 2012

  Hur gör du med håret när du tränar så ofta? Jag vill helst inte tvätta det för ofta, men svettas tyvärr som en gris när jag springer.

  • november 15, 2012

   Bra fråga! Jag fick skäll av Cia som jag klipper mig hos, när jag berättade att jag tvättade håret typ varje/varannan dag. Så numera tvättar jag det två gånger i veckan. Men jag sköljer ofta ur det när jag sprungit samt tar ibland lite balsam i det efteråt. Grejen är att mitt hår är rätt torrt (mycket grått hår) så det blir aldrig fett. Och svetten funkar att bara skölja ur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS