Info

 Satan i gatan. Ja ni ser ju själva hur trött jag ser ut (tur det finns smink om man nu vill att några ansiktsdrag ska poppa fram ur den jämngrå massan). Tog på mig ett neonpannband i hopp om att kunna hämta kraft från materiella ting inför mina chins. Varvade chinsen med sit-ups. Efter ett tag fick jag så jäklans huvudvärk, trots neonpannbandet! Körde vidare men sen kände jag mig lite dum. Det är ju faktiskt inte så att jag ska ställa upp i chins-SM nästa vecka. Så jag la ner. 50 stycken blev det i alla fall, plus magjoxet. Slut för idag. Och det är då ni alla skriker: Tack för idag!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. november 12, 2012

  Ja, tack! Du e bäst! Ingen protest!

  • november 13, 2012

   Hehe, tack bästa yogi!

 2. Anette #
  november 12, 2012

  Stort tack för daglig inspiration!!!

  • november 13, 2012

   Bra respons Anette! Och TACK! Det gör mig väldigt glad att höra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS