Info

 Men så skönt jag sov i natt! Har sovit för lite i veckan och dessutom haft en oerhört tjatig huvudvärk som inte velat släppa. Den var tyvärr kvar när jag vaknade. Men ändå, att få känna sig utsövd! Drog på mig löparkläder och gav mig ut på en kort morgonjogg. November, en väldigt grå, och av många hatad, månad. Men för mig ändå en favorit då vår första dotter föddes i november. Vår första morgon med henne, tro´t om ni vill, så sken solen på en knallblå himmel. Men idag var det gråttgrått. Jag sprang längs vattnet och kände hur huvudvärken sakta släppte taget om mig. Och så påstår folk att människor bara springer för att bli smala. Sicket larv! Det är för allt annat än just det som i alla fall jag springer.

 Vidare långt fick jag ju inte springa idag men skönt var det. Och sen hem för att jobba vidare på den ständigt pågående Juicefestivalen.

 Efter detta var jag tvungen att ge mig in till stan. Vi har som sagt en dotter som snart fyller år, och i och med att jag ändå inte får lägga så mycket tid på löpning här i helgen så passade det ju bra att fixa presenter. Jag rände runt hit och dit och hittade en del bra grejer så armarna fick bra styrketräning av alla kassar. Jag kan säga att det är rätt kärvt, i synnerhet för plånboken, att ha tre barn som har sina födelsedagar i november, december, respektive januari – exakt 14 dagar mellan varje födelsedag. Och så jul ovanpå det, ka-ching! Jag smet även in på Intersport på Drottninggatan och provade lite löparjackor. Alla från Nike. Kolla här:

 The Windrunner, 800 kr. Inte den optimala löparjackan men snygg. Och fin färg.

 Nike Element Shield Soft, 1400 kr. Det här är en bra jacka som jag gärna skulle vilja äga. Går över rumpan på ett bra värmande vis och går under beteckningen Storm Fit. Man känner att den är bra mot vind. Svart eller orange? Båda tack! Small!

 Nike Element Shield Max Jacket, 2000 kr. Åh så fin jacka eller hur? Fin färg och så det jag gillar mest; att man ur luvan kan dra fram en orange halsduk när det behövs t ex om det är kallt eller man vill springa förbi någon man känner utan att behöva heja, haha. Dock så känns den inte riktigt vindtålig, även om jag på Nike´s hemsida läst att den är bra mot både vind och regn. Jag tycker snarare det är en varm och lite mysig löparjacka med en riktigt bra halsduksfiness.

 Och så en favvo som jag redan äger: Nike Vapor 5 Max. 2200 kr. Den är dyr men å andra sidan så är den gjord av Nike´s ”Storm-FIT 5 fabric” och blockerar vind och vatten (upp till 5000 mm i vattentryck vad det nu betyder…). Den har en bra luva som man enkelt kan justera, den andas… ja, den lever faktiskt, har ett heltidsjobb och egen lägenhet i Vasastan. Det låter nästan så med alla finesser. Men framförallt: äger man denna så har man inga som helst ursäkter för att inte springa fort och långt och i exakt alla väder. Hur som helst, pga kommande födelsedagar blev det inga presenter för mig själv på Intersport idag men jag blev positivt överraskad av deras utbud – mycket fina och bra löparprylar inne. Lite senare blev det dock en minipresent till mig själv: en ring med ett T på.

 Kan vara den tunnaste ringen jag sett. Och bilden med den tunnaste handleden i kombo med största knytnäven jag sett. Snart: middag hos kära vänner i ny lägenhet. Imorgon: mer löpning.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS