Info

Fick en bra start på fredagen. Tidigt imorse träffade jag Pekka som kikade på foten. Det hårda området på undersidan/insidan av foten har blivit bättre. Svullnaden är delvis kvar men det är ändå en mjukare känsla nu. Svullnaden verkar inte hänga ihop med själva smärtan i foten, för jag tycker att just smärtan ändå dämpats och gått åt rätt håll senaste tiden. Och svullnaden kan visst ta ett tag innan den lägger sig. Nu gäller det att springa klokt ett tag till, t ex inte köra snabbdistans eller snabba intervaller som frestar på alltför mycket.

Jag fick till och med ok på att springa en kort jogg imorgon och aningen längre på söndag. Kommande vecka blir det bara distans men inte alltför långa sträckor, jag räknar med ca 10 km per dag – ja om jag håller mig frisk i övrigt och förutsatt att PF:en inte förvärras av löpningen. Därefter förhoppningsvis successiv upptrappning. Svår balansgång hela tiden, springa men inte för långt eller för fort pga risken att riva upp allt igen. Det gäller att stå emot trevliga förslag som snabba intervaller på lunchen…och framförallt, att stå emot mig själv!

Idag fick jag nöja mig med att dra på mig ett par uppmuntrande tights och köra lite hemmastyrka med fokus på magen.

 I övrigt så går det åt många minuter till att tända alla små lampor hemma och framförallt, tända alla ljus. Hade kunnat vara en deltidsanställning att sköta värmeljusen.

 Imorgon, då blir det jogg!

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. Eva #
    november 9, 2012

    Härligt att höra att det går framåt med foten!
    Och ja, det är en svår balansgång att veta hur mycket eller hur lite man kan springa. Jag var alltid uppmärksam främst på hur det kändes dagen efter ett pass och så fick det styra. Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS