Info

 Första löpfria dagen avklarad. (Observera att jag inte ens får cykla denna vecka). Det kliar i benen och senaste passet känns redan avlägset, vilket kan tyckas larvigt. Fick på tal om detta en fråga på bloggen igår om jag har ett sunt förhållande till löpningen. Och det vill jag påstå att jag har. Jag vet att jag kutar mycket, men jag gillar det och för mig är det inte alls någon press utan något kul. Sen kan självklart vissa pass vara jobbiga och ångestladdade men det är ju som det ska vara när man vet att något kommer bli asjobbigt. Och vad gäller tiderna jag ofta springer på, det är så jag får ihop detta med övriga livet just nu. Nåväl, idag blev det istället för löpning magstyrka och 70 stycken chin-ups. Det slog mig när jag hängde där: Undrar vad barnen kommer ha för konstiga barndomsminnen av mig hängandes i den här stången? Men det kanske inte alls kommer vara konstigt utan snarare att de som vuxna kommer känna inre lugn och trygghet när de ser en chin-upsstång. Vi får hoppas på det. I övrigt har dagen inte alls gått i svartvitt för kolla här:

 Tidigt imorse var jag ute i New York för behandling av foten, nä jag menar Kista. Tog ett lite tufft kort sådär som substitut för NY Marathon.

 Och jag har muntrat upp tillvaron med gul tröja och blått nagellack. Adieu.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. MarieV #
    november 8, 2012

    Man kan ägna väääldigt mycket tid på nagellack också, om ”vilan” blir för jobbig 😉
    Vad är det för behandling du får, du har bara nämnt det lite så där i förbifarten, men det skulle vara intressant att höra vad som görs nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS