Info

Jag är dålig på att dansa. Har alltid varit det och kommer alltid vara det. Däremot är jag bra på chin-ups. Gjorde precis 80 stycken i följande serie:

 I samma veva gjorde jag magstyrka, inte hela programmet men raka och sneda sit-ups, rumplyft och övningen där man rullar in gymbollen med fötterna mot rumpan och samtidigt lyfter upp rumpan (ja, vad ska jag skriva? Har ingen aning om vad övningen heter.) Avslutade med fotgympa: excentriska tåhävningar, gå på tårna, gå på insidan och utsidan av fötterna, balansövning, stretcha vadmuskeln etc etc.

Annars då? Jo jag kan berätta att följande ligger i min mage:

 En kantarellmacka.

 Kyckling i ugn med sallad.

 Vitt te. Ja inte de här tebladen men teet som jag precis gjorde på dem. Jag är beroende av grönt te men detta vita Spirulina-te var mycket gott. Ikväll ska jag stoppa ner teet i små påsar och ta med till jobbet imorgon. Ja det är så det är, jag har blivit en kräsen tedrickare. Såna här små påsar talar jag om:

 Jag har förvisso aldrig rökt men föreställer mig ändå att det känns ungefär som att rulla sina egna cigaretter. Hej!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Ulrika #
    november 5, 2012

    Bra jobbat! Starkt jobbat! Väldigt intresserad av din magträning. Vilka övningar kör du när du gör hela programmet och hur många?

    • november 6, 2012

      Hej Ulrika! Jag kör olika magövningar men de flesta på bollen, många av dem har nog synts på bloggen här och där. Olika hur många reps jag kör men ofta 2×15-30 st. Här kommer en länk med Rasmus Henning som visar många bra övningar! Skaffa en boll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS