Info

 Idag ska foten få vila från löpningen. Det är lätt att ösa på för mycket för fort när det börjar kännas lite bättre. Imorse hoppade jag istället upp på cykeln, kort men intensiv uppvärmning för att sedan göra chin-ups i följande serie: 17-12-10-10-11=60 stycken. Parallellt körde jag magprogrammet. Benen är rätt vana vid att sätta fart tidigt på morgonen men magen fick sig lite av en chock.

 Som ni ser bor jag i mina Nike Free-skor, vad jag än har på mig i övrigt så sitter de på fötterna – ja förutom när jag springer. Det gör att lite märkliga klädstilar uppstår för tillfället, men det är så det är. Allt för foten.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 31, 2012

  De där skorna är ju riktigt snygga dessutom!

  • november 1, 2012

   Håller med, jag älskar dem. Men ibland kan det uppstå de mest märkliga stilarna med dem, lovar.

 2. Ida #
  oktober 31, 2012

  Jag har också ett par Nike free som jag jämt använder! Jättesköna och snygga 🙂

  • november 1, 2012

   Verkligen! Funderar nästan på att sova i dem!

 3. Elina #
  oktober 31, 2012

  Det är ju snyggt med jympadojjor/ sneakers och kjol/ klänning!!

  • november 1, 2012

   Absolut, det är fint! Men bland skulle du sett mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS