Info

 Mina distanspass kräver lite mer planering nu när jag inte kör transportlöpning på asfalt. Lidingöloppet har endast ett upplyst elljusspår och det är bara på 1,7 km. Lite väl fjuttigt och trist att kuta så många varv. Därför var kvällens plan att kolla upp hur det ser ut vid Stockby, i de krokarna är jag bara annars då jag kutar Lidingöloppsbanan. Så jag bytte om och satte mig i bilen.

 Det hade varit den perfekta uppvärmningen att springa dit, men det får vi skjuta på framtiden. Jag är bara glad att foten kändes redo att kuta idag igen efter gårdagens pass. Fem grader ute men jag drog på mig stora vantar, pallar inte att frysa om händerna så jag varken kan få upp dörren eller skosnörena när jag kommer hem.

 Jag hade hoppats att 5-kilometersslingan skulle vara upplyst men rymdskeppen på plankan här ovanför markerade att jag fick nöja mig med de kortare slingorna. Jag hade pannlampan med mig men ett upplyst spår känns ju som en ljus sommarkväll i jämförelse med att springa med den. Sprang först 2 km och sen 3×3 km. Totalt 11 km. Skönt med backar igen, skog och lera. Kloffs, kloffs – mina fina blåa Adios fick veta att de levde. Vågade inte trycka på alltför mycket i backarna. Just kuperat har ju varit en omöjlighet för mig under en lång tid så nu ska jag ta det lugnt.

 Sen stretch innan jag satte mig i bilen. Ahh visst är det något magiskt med paneler i bilen i mörkret, sådär upplysta. Då tänker jag att jag kör på en landsväg långt bort, som i en film. Passade bra för när jag kom hem läste jag en rymdbok för barnen där texten i boken lyser i mörkret.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. Saga #
  oktober 30, 2012

  Åh, fin tröja….

  • november 1, 2012

   Tack Saga! Den är otroligt skön. Och varm.

   • Saga #
    november 1, 2012

    Jag har verkligen svårt att släppa den här tröjan med tankarna. Tror jag har listat ut vilken modell det är, men har svårt att hitta den i någon nätbutik (i den färgen). Har du köpt den i Stockholm?

   • november 2, 2012

    Jag köpte den på Stadium i Stockholm!

 2. Li #
  oktober 31, 2012

  Hej Tove.

  Härligt att du kunnat starta med lite lätt löpning. Först när man blir skadad man FÖRSTÅR hur mkt löpningen betyder.
  Men också viktigt att ibland få denna reflektion. Men hoppas du blir bra snart!

  Tänkte fråga, har sett att du kör med Adizero adios. Hur är känslan i dem? Jag har Boston men hade velat ha en sko med något mjukare
  känsla.

  /Li

  • november 1, 2012

   Hej Li!
   Ja det är så fantastiskt att få kuta lite igen även om det kommer ta ett tag tills foten är hundra igen. Jag älskar Adiosen. De är ju lättare och mjukare än Boson, som jag också kutar en del med. Samma sköna smala passform. Just nu när jag haft problem med foten och alla sagt att jag bör ha mer uppbyggda skor så är det ändå Adiosen som känns allra bäst. Så nu kör jag dem till 100%. Så jag säger: köp! Super på intervallpass till en början.

   • Li #
    november 2, 2012

    Det låter lovande. Skorna är beställda så nu är det bara att vänta innan man får ut och testa!

    Kul att du är runt i ”mina” löptrakter och kör! Skatås är fint :).

    Trevlig helg!

   • november 2, 2012

    Vad kul, tror inte du kommer bli besviken på Adiosen! I övrigt så är det ju grymt i Göteborg och nu ser det ju ut som att solen börjar kika fram…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS