Info

 Regn, vind och fyra grader när jag gav mig av hemåt – någon som får en déjà vu? Just de orden kommer nog för alltid vara förknippade med Stockholm Marathon för alla oss som sprang i år. Jag hade gärna sprungit i det vädret men tyvärr kan jag inte springa till och från jobbet just nu pga asfaltsskräcken, men jag bytte om på jobbet för att vinna tid. För springa skulle jag.

 Jag var helt uppåt över den extra timmen igår men idag blev jag påmind om baksidan med vintertid: det blir ju mörkt mycket tidigare. Inte direkt breaking news men sånt man förtränger över en sommar. När jag stod där med fötterna mot grus och redo att ge mig av, höll det precis på att skymma så jag utrustade mig med pannlampa. Mina första fem km klarade jag mig utan den och kunde hålla ett bra 4:25-tempo. Men sen blev det plötsligt becksvart. Trots att jag sänkte tempot höll jag på att trilla på rötter två gånger. De resterande 10 kilometrarna gick i 4:38-fart.

 Måste varit den där orkanen Sandy som blåste ända till Lidingö för det var ett riktigt skitväder. Men hallå! Vem bryr sig? Vem bryr sig när man kan springa 15 km i en bra fart och faktiskt inte ha ont? Känner fortfarande av foten men både igår och idag är det en annorlunda känsla. Snälla känsla, stanna kvar.

 Glassgubben och glassgumman kändes lite ensamma i regnet utanför tennishallen. Jag gjorde dem sällskap medan jag stretchade ut vaderna och fötterna. Det är så jag gör nu; så fort jag kutat klart så stretchar jag ordentligt och fortsätter ännu mer när jag kommer hem, känns faktiskt som det gör skillnad.

Men kolla här vad jag fick idag! Två fina nagellack av Kattie som alltid ger mig så fina färger, de här direkt hemkomna från Miami. Åh så fina! Jag som precis målade naglarna gröna igår får genast göra om. Blått är det såklart som gäller.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. oktober 30, 2012

    15 km med skadad fot, inte illa! Hoppet lever ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS