Info

 Att vakna till en frostig, solig morgon. Springa på mjukt underlag längs vattnet med solen i ansiktet. Vara alldeles ensam sånär som på en man som man såklart måste springa om trots att man egentligen inte ska springa så fort (som tur var var han inte så snabb). Känna att foten i alla fall idag är ganska ok, att löpsteget inte känns helt galet. Springa dubbelt så långt som igår.

 Sen stå och glo och tänka på jordklotet, familjen, livet och att man inte behöver så mycket egentligen. För att sen väckas ur de enorma tankarna och slås av att det alltid ser så konstig ut med båtar på land:

 Därefter traska hemåt för att vara snäll mot foten och inte mata den med asfalt i onödan.

 Sen stretcha ut vaderna ordentligt. Skölja händerna i kokhett vatten hemma för att väcka dem ur förfrysningen (trots vantar). Ni hör va? Bättre morgon blir det inte! Så se upp för mig idag, jag befinner mig i något slags saligt tillstånd.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 27, 2012

  Jag har just tagit en runda med hunden, det är så ofattbart underbart ute! Härligt att din fot kändes ok 🙂
  Jag har ledig helg och tänkte köpa nya skor och strumpor. Och sen är det bara att bege sig ut igen, detta väder måste upplevas så mycket det bara går! Njuta njuta njuta.

  • oktober 27, 2012

   Ja vilken dag… hoppas du hittade några skor i det fina vädret. Det gjorde jag!

 2. oktober 27, 2012

  Jag blir glad långt in i själ och hjärta av dig blogg Tove! Så inspirerande och rolig.
  Jag ser hur du utvecklas med din pinne och jag inser att jag nu ska ta nya tag. Jag hade ju ett mål på 10 till oktober. Jag orkar 3. Med krokiga armar. Ja du hör ju, man kan inte ligga på latsidan.
  Pinnen används by the way mest av dottern, den är hennes nya favvogrej här hemma.
  Du, en annan fråga. Hur länge törs man vänta med att anmäla sig till Berlin? Verkar kul. Ska anmäla mig till Sthlm men sneglar även på Berlin, vilket lopp är roligast?
  Fortsätt kämpa med foten, det ger sig – du är så målinriktad så det här har du fixat i ett nafs:)

  • oktober 27, 2012

   Hej Linda! Åh vad glad jag blir att du gillar att hänga här hos mig. Ja ge dig på pinnen igen, det gäller bara att komma igång. Och tre stycken är inte alls dåligt – många klarar faktiskt inte en enda, tänk på det! Du, Berlin. Det är ett helt fantastiskt lopp. Men startplatserna såldes ut på 3 1/2 timme vilket är nytt rekord vet jag. Men du kan ju köpa platser via t ex Springtime Travel, jag åkte med dem det här året. Berlin är häftigt för det är en så fin bana genom hela stan och dessutom en helt grym publik – det är verkligen feststämning, kände mig som en rockstjärna (äntligen!), haha. Stockholm är roligt på ett annat vis såklart för det är hemmaplan (för mig), jag önskar bara att stan var större så man slapp två varv. Skulle jag bara få välja ett marathon så skulle det nog bli Berlin. Jag har hört många säga som sprungit både Berlin och NY, att Berlin är ännu bättre, det du!

 3. Mike #
  oktober 27, 2012

  Jag hade en nästan identisk morgon men byter ut vattnet mot sömniga radhus där folket med grusiga ögon snubblar omkring i köket efter kaffe. Helt fantastisk att lämna hemmet i mörker men komma tillbaka till en ny dag.

  • oktober 27, 2012

   Haha, de snubblar omkring i köket efter kaffe, vi snubblar omkring i löparspåret. Men jaa, det var så galet fint imorse…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS