Info

 Godmorgon i höstmörkret. Nästan som i sömnen klädde jag på mig, gick ner till garaget och började trampa. Jag lyssnade inte på ett enda Sommar i P1 i somras (jag sprang istället) men nu tänkte jag att det kunde passa. Bestämde mig för Ison Glasgow. Ojoj, det blev mycket för kroppen och huvudet såhär tidigt på morgonen. Totalt 55 minuters cykling inklusive svett och en hel del tårar. Åh, det var så fint. Ni borde lyssna på det här.

När jag grinat/cyklat färdigt blev det full sprutt med att få iväg alla till dagis och skolor. Och sen frukost på jobbet. En vanlig, men också väldigt väldigt bra morgon, tänker jag efter att ha lyssnat på Isons sommarprogram.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. G #
  oktober 25, 2012

  kämpigt vid 39′ 🙂 annars gick det ganska bra.
  Känner du till ”Last minutes with Oden” (https://vimeo.com/8191217)? Väldigt fin tycker jag. Även här en som cyklar och gråter, fast inte samtidigt.. tror jag.

  • oktober 25, 2012

   Åh så fin…sorgligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS