Info

 Idag har jag vaccinerat mig mot influensan, ja ni ser det lilla plåstret? Jag tänkte att armen kanske inte skulle orka med chin-ups, att den skulle vara lite mjäkig efter injektionen. Men nej, det gick bra. 80 stycken chins i serien 13-9-8-10-8-8-9-7-8. Sen blev det hemmastyrkaprogrammet.

 I övrigt så kan jag informera om att jag är F R U K T A N S V Ä R T sugen på att springa. Det går inte att beskriva känslan. Tyvärr så är inte plantar fasciit något som går över på ett par dagar, det tar sin tid. Jag hoppas så att jag åtminstone snart kan få jogga. Nu då? Fotrehabövningar! Ajöss.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 23, 2012

  Heja snyggo! Snart är du tillbaka, starkare än nånsin 🙂

  • oktober 23, 2012

   Hej tillbaka snyggo! vad du är snäll! Tack för peppet, det BEHÖVS!

 2. Gabriel #
  oktober 24, 2012

  Lider med dig! Låt pumpen jobba ordentligt på cykeln nu bara så kommer det bli skitbra.

  • oktober 24, 2012

   Tack Gabriel! Jag försöker spurta på så mycket som möjligt på cykeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS