Info

Vi städade i garaget/gymmet igår. Helt otroligt skönt. När man väl bestämmer sig för att ta itu med ett utrymme, ja då jävlar. Se bara så prydligt det blev:

 Och ännu bättre kommer det blir när vi tagit oss till återvinningsstationen med allt jox. Mitt nästa projekt blir att skapa lite mysigare belysning och kanske en spegel. Men det kändes hur som helst väldigt proffsigt när jag körde en timmes intensiv cykling här på morgonen.

 Ja det här med att cykla, det är ju som det är. Jag skulle ju mycket hellre springa som ni förstår. Men! Jag tänker på alla som tycker det är svårt att komma ut och kuta när det är mörkt och kallt ute, för dem skulle ju en cykel vara rätt bra.

 Japp, sen blev det smoothie till frukost. En bra och svettig start på måndagen.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Pablo #
  oktober 22, 2012

  Imponerande energi och effektivitet som vanligt! Jag undrar lite över hur mycket sömn du behöver och hur dags du brukar lägga dig? Jag får det jobbigt att komma upp och springa på morgonen om jag lägger mig efter 22.00. Samtidig som jag oftast har svårt att somna om jag lägger mig för 23.00… Jag tror det skulle vara lättare om jag sprang varje morgon, då skulle det kunna bli en rutin att gå upp tidigt, men nu blir det en grej och då får jag inget flyt i det. Så, hur ser dina tider ut och känner du att du sover tillräckligt med tanke på all träning du hinner med?

  • oktober 22, 2012

   Hallå Pablo! Jag tror på det där att göra det till en vana, att inte tänka så mycket utan bara kliva upp och ge sig ut. Men man måste ju inte springa just på morgonen, jag gör det för jag gillar det och för det är så jag får det att funka med livet. Dock så har jag insett att jag klarar mig på lite mindre sömn än många andra, sällan blir det mer än sex timmar per natt på vardagarna och sju på helgen. Men som sagt, det där är ju otroligt individuellt och slarvar man med sömnen så ökar ju risken för att åka på förkylningar etc. Så det finns inget standardupplägg… Men du, om du drar upp och kutar tidigt kommer du vara trött vid 22!

 2. Johanna #
  oktober 22, 2012

  Kan du inte ställa cykeln ute så får du frisk luft samtidigt som du cyklar?

  • oktober 22, 2012

   Bra idé! Kan bli aktuellt!

 3. oktober 22, 2012

  Med det gymmet är du snart sub 2:40. Och jag tycker att alla löpare borde komplettera med en trainer – min Elite är på väg från England nu!

  • oktober 22, 2012

   Åhh…sub 2:40…min dröm. Jag får cykla på så länge men längtar som en tok efter att S P R I N G A.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS