Info

Då man inte får springa får man ta itu med annat. Som att träffa Ola och får styrketräningsinstruktion.

 Det är tufft där, i Solnahallen. Rufft och basalt på ett bra vis som känns proffsigt. Men hade inte Ola varit med så hade jag nog tänkt: hallå, var är alla de högteknologiska apparaterna? Ola är förresten inte bara bra på att cykla, simma och kuta. Han är en otroligt duktig fotograf också, kolla själva. Men idag var det bara jag som fotade. Vi började med rörlighetsuppvärmning. Som tur var har jag inga bilder på detta för herrejesus, jag var inte alltför rörlig om man säger så. Rätt stark anser jag mig vara men detta handlar ju framförallt om kroppskontroll. Så nu har jag övningar att roa mig med när jag inte får springa. Vi hann även med en del löpstyrka; utfallssteg, Borsowhopp, häckgång (!) och en del annat.

 Det hela kändes bra. Mina mål framåt: få foten bra (går saaaakta, för saaaakta), få bättre rörlighet och bli starkare.

 Ja, här ser ni henne: en av norra Europas stelaste människor.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS