Info

 Jag har fått en del magfrågor här på bloggen dvs bra övningar för magen. Mitt tips är att skaffa en gymboll, eller pilatesboll som det också kallas. På den kan man göra klassiska sit-ups som är mycket jobbigare när man gör dem på bollen. Man kan göra ”plankan” som också blir jobbigare på bollen. Och en massa annat. Surfar man på nätet så får man upp en hel del bra magövningar. Men sen har jag också insett att chin-ups är väldigt bra för magmusklerna. Jag insåg det när jag hade slarvat en tid med chinsen och körde igång igen. Var fick jag träningsvärk? Jo i magen. Ikväll blev det 70 chin-ups i följande serie: 14-10-8-9-10-9-10. I samma veva kör jag även just mina magövningar på bollen.

Idag har jag gått runt med inlägg i skorna hela dagen. Först skaffade jag att par formgjutna sulor men jag tycker de har känts så stela och otympliga. De var även för ”uppbyggda” så mitt löpsteg kändes plötsligt helt konstigt, så då gick jag tillbaka och de fixade till dem. Men ändå har de inte känts hundra. Då testade jag att gå runt utan några inlägg alls och provade i förra veckan också att springa utan. Min plan på lång sikt är ju att bygga upp fotmuskulaturen på naturligt vis men det tar ju ett tag, och foten verkar inte redo för det än. Så i lördags skaffade jag ett par sulor från Footlab på Intersport. Jag ska inte ropa hej än på något vis men jag har som sagt traskat runt i dem hela dagen, och tycker nog ändå det känns lite bättre. Måste även säga att jag gillar grejen med deras sulor: man köper dem, får klippa till dem, värma dem i ugnen så de formar sig efter foten och sedan gå och springa runt med dem i 30 dagar – och sen får man pengarna tillbaka om de inte känns bra! Då tänker man ju att det bara måste bli bra med dem eller hur? Spännande, vi får se hur det går. Stay tuned.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. oktober 21, 2012

    Du är så galet grym!!!

    • oktober 22, 2012

      Felicia! Vad säger man? TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS