Info

 Tycker ni att jag verkar vara ett vanedjur? Som gör typ samma saker varje dag? Det har ni helt rätt i i så fall. Jag gillar vanor, har alltid gjort det. Därför drack jag juice även idag. På helgen när det finns lite mer tid lyxar jag till genom att kasta i massa olika frukter. Efter frukosten smet jag ut i garaget. Önskar jag kunde sagt att jag smet ut på ett hederligt långpass men det får vänta, jag får köra lite alternativ träning ett tag till. Jag måste säga att det är rätt psykiskt utmanande att sitta helt ensam ute i garaget, trampa på för fullt och bara stirra rakt in i denna dörr:

 Jag tänker att den dagen jag kan springa som jag vill igen, då kommer mitt psyke vara så härdat att det inte är klokt efter all tid på garagecykeln. En timmes trampande och flera liter svett senare var passet klart. Var tvungen att gå ut och kyla ner mig lite.

 Efter det körde jag benböj med skivstången, eller barbell squats om man vill låta lite tuffare. 4×12 repetitioner. Uppe på cykeln idag fick jag lite vilja till att ta itu med garaget/gymmet. Kanske ska jag försöka städa lite där idag om tiden räcker till. Nu när jag hänger där en del vore det trevligt med lite mer ordning och reda i rummet som gud glömde.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS