Info

  Längesen jag hade mitt guldlinne. Det är liksom rätt hårt och inte vidare bra att kuta i. Men perfekt för chin-ups! Gjorde 60 stycken chins (i serien ovan) för att inviga fredagkvällen. Därefter hemmastyrka med gymbollen. Idag kom även denna i brevlådan som en snäll bloggläsare tipsade mig om:

 Den blir till att lusläsa. Jag får dock gömma den för Olle inne i någon tidning för han tycker jag blivit totalt besatt av mina fötter.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 19, 2012

  Om man är fängelsekund kan det väl vara bra att klara några chins om man ska smita ut genom några fönster, men varför ska man göra det som löpare? 😉

  • oktober 20, 2012

   Man vet aldrig om man hamnar i fängelse! Nä men helt ärligt så är det såklart inte en nödvändighet att göra chins om man är löpare. Men du får starka armar och rygg. Samt tar det mycket på magen – och det är bra för löpare!

 2. Saga #
  oktober 22, 2012

  Haha, du har ändå en tålig man! Min tycker att jag blivit besatt av löpning för att jag har ökat från 10 till 25 km/vecka… Men jag tror han kommer fatta grejen om jag bara får med honom ut på nåt långpass 🙂

  • oktober 22, 2012

   Hela min familj är tålig måste jag säga. Tåliga och snälla. Men alla har vi våra saker vi måste få göra för att vara glada.

 3. enehu #
  oktober 26, 2012

  Denna gillar många. Fixing Your Feet: Prevention and Treatments for Athletes – John Vonhof

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS