Info

 Upp tidigt och på med löparskorna. Och ner till garaget och cykeln. Som sällskap lyssnade jag för första gången på Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast. Små stora tankar som faktiskt gick att ta in medan jag trampade mig uppför branta uppförsbackar (men herregud så lika röster de har). 40 minuters svettande blev det.

 Sen körde jag 3×20 squats med skivstång. Jag ber återigen om ursäkt över denna stökiga miljö men ni får leva med toalettpappersbalar och annat jox i bakgrunden. Det är ju värre för mig som ska försöka hitta små fingervantar till barnen i röran!

 Jag fick rätt mycket träningsvärk häromdagen efter mina premiärsquats med skivstången. Då insåg jag att det här måste jag göra oftare. Det kommer ju bli lite mer uppstyrt i och med att jag ska hänga en del på gym i vinter. Jag håller för övrigt på att sätta ihop ett gymprogram till mig själv. Jaha, sen då? Juice såklart! Juicefestivalen tar aldrig slut även om barnen har hört på Lilla Aktuellt att juice är värre än läsk för tänderna.

 Foten då? Igår var första dagen jag kunde gå runt barfota hemma utan att få ont. Innan har jag behövt ha typ Birkenstocks på mig så detta känns som ett steg framåt. Jag har inte heller ont när jag tar första stegen på morgonen längre men nu gäller det att inte bli för ivrig utan låta det ta sin tid. Jag har fortfarande en del känningar, även när jag inte springer, så jag måste lugna mig. Det blev rätt tydligt häromdagen när jag sprang och fick ondare efteråt. Och peppen till löpningen, den blir ju inte precis mindre av detta. Den är enorm! Sen, då smäller det!

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. Gabriel #
  oktober 19, 2012

  Cykel är bra. Musse cyklade 1-2 timmar om dagen 2011 när han var skadad. Sen kom han tillbaka och sprang 1:02 på HM och 2:12 på maraton. Jag tror att det är ett mycket bra sätt att hålla igång.

  • oktober 19, 2012

   Herregud så skönt att höra. Det gör mig glad. Nu jäklar ska det cyklas!

 2. MarieV #
  oktober 19, 2012

  När jag hade den där Plantar-skiten tipsade min spinninginstruktör mig om att dippa den onda foten liiite, liite framåt när jag trampade. (Det är ju annars ett stort NO-NO när man cyklar) Då blir det ingen (eller lite) belastning mitt under foten. Sedan är det trist, men försök se det som ett gummiband…just nu skruvas du upp, och se´n tjong bara!!

  • oktober 19, 2012

   Tack Marie! Mycket bra tips!! Ska tänka på det när jag trampar vidare.

 3. MagnusN #
  oktober 19, 2012

  Kan rekommendera att skaffa en gel-hälkopp och ha i skorna (både vanliga och löparskon), blir lite mjukare för hälen då. Finns på Stadium och Intersport tex. Den trycker ihop hälen lite så att dämpningen blir bättre.

  • oktober 19, 2012

   Hmm, jag har funderat på en sån där. Fixade formgjutna sulor men har typ skippat dem, än så länge i alla fall. Men den där hälen kanske är bra alltså?

 4. elinaeels #
  oktober 19, 2012

  Ser stark ut!

  • oktober 20, 2012

   Det var trevligt att höra!

 5. Louise #
  oktober 20, 2012

  har nog tyvärr samma tråkiga fot som du, och det bästa tipset min sjukgymnast gav mig, förutom att tejpa foten, var att köpa crocs. jag tittade på henne som om att hon var ett ufo. men lät mig övertalas. vad är väl en ful fot mot en ond fot? och det hjälper verkligen!
  mjuka och luftfyllda utan ngt som trycker upp i hålfoten (som på birkenstocks och inlägg) och irriterar redan anstränga senor under foten.
  tack för en hejdundrande bra blogg!

  • oktober 20, 2012

   Hallå Louise! Haha, ok då får det bli ett par Crocs – det trodde jag aldrig, haha. Jag gör/köper exakt allt som kan tänkas hjälpa. Håller helt med dig, hellre en ful fot än en ond! Och vad jättekul att du gillar bloggen! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS